Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petters

Dla inteligentnej wyjatkowej z klasa kobiety/dziewczyny

Polecane posty

Gość Petters

Niewiem czy to dobre miejsce na to by napisac coś na wzór anonsu,ale skoro tak dużo Pań lubi sie pojawic na tych stronach to może własnie poznam tu kogoś wyjatkowego.Chcialbym to co piszę skierować do kobiety nowoczesnej z klasa, świadomej własnej wartości, a jednak pragnącej stałego związku i czułości. Kobiety(dziewczyny) zdecydowanej,która chciałaby mieć szanująca sie szczęśliwą rodzinę, przystojnego czułego meza,dziecko(a jeśli juz masz nie jest to ani nigdy nie bedzie problemem-).Jestem wysokim, przystojnym kawalerem z własnym domem, prowadzącym firmę, uległym-(ale tylko w domu przy przyszłej partnerce-w pracy wprost przeciwnie), eleganckim, szarmanckim bardzo tolerancyjnym,100%wiernym z dość prestiżowym wykształceniem i zawodem.Nie jestem w zadnym zwiazku.Jestem niezależny na poziomie. Chciałbym poznać w celu trwałego związku a później małżeństwa kobietę inteligentna atrakcyjna z dużym temperamentem kobietę uwielbiająca mięć innych partnerów poza tym jednym-stałym Ceniącą pełna szczerość,tolerancje zaufanie. Szukam kobiety która bardzo sie szanuje,ceni myśli poważnie o życiu i zwiazku a oprocz tego potrafi spełniać swoje fantazje,brac to czego chce.Pragne zbudować szczęśliwy związek oparty na uczuciu z tym ze chciałbym byś lubiła mnie zdradzać(od czasu do czasu podchodząc do tego w sposob czysto cielesny-przyjemnościowy),a ja będę Cie rozpieszczal a oprocz tego będę zawsze w 100% Ci wierny.Mozesz mięć stałego partnera,kochanka kilku kochanków a może kochankę lub stałego sprawdzonego tzw. przyjaciela domu-a ja będę zawsze Ci wierny.Moze to być ktoś z kim juz teraz sie spotykasz, a jednak nie możesz ułożyć sobie z nim życia z rożnych powodów jednak tez nie chialabys go stracić będąc juz z kimś innym.Moze to być ktoś z kim spotykasz sie dla poprawienia swojej sytuacji lub ktoś kto Ci bardzo odpowiada w sferze intymnej(bo np. masz wyszukane potrzeby) i porostu chciałabyś by tak zostalo.Wszystko to w eleganckiej oprawie,dyskrecji i podporządkowane Twojej przyjemnosci.Jesli lubisz podróże to nasze zainteresowania są zbieżne. Chciałbym podkreslic ze to co napisalem jest przemyślane i w 100%powazne.Jestem zdecydowany na trwały poważny związek nie wykluczając (a wręcz przeciwnie) późniejszego związku formalnego. Napisz jesli to co napisałem w pewnym stopniu zaciekawiło Cie-zainteresowało a może wzbudzilo pozytywne emocje i widziałabys siebie w takim zwiazku,Osobiście myślę ze jest taka kobieta. Proszę tylko o poważna odpowiedz podaję mojego maila gdyż nie sadze aby poważna odpowiedz powinna byc widoczna dla wszystkich... petters@op.pl

Gość 662672328
;)

Gość słyszałam że podniecają cię
takie po 60tce .. może poznam cię z moją babcią ;)

Gość polelum
Zapomniałeś napisać skąd jesteś ;p

Gość carmena2010
już widziałam jakis czas temu takie ogłoszenie tylko na innym portalu..

Gość jesteś
sam pełen sprzeczności w tym co piszesz i chyba zdrowo myśląca nie zaryzykuje nawet maila

Z ciekawosci wlazlem, przeczuwalem, ze jakis idiota to napisal i tak, nie mylilem sie "szczęśliwy związek oparty na uczuciu z tym ze chciałbym byś lubiła mnie zdradzać" n/c