Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żona wyrodnego męża

mąż mnie zostawił bo zaszłam w ciąże

Polecane posty

mam 23 lata od 3 lat byliśmy małżeństwem. mój mąż ma 28 lat teraz to juz raczej były mąż będzie. Myślałam że jesteśmy dobrym zgodnym małżeństwem, tak było do czasu kiedy nie zaszłam w ciąże, nie planowaliśmy tego jeszcze ale ze względów zdrowotnych nie mogłam brać tabletek anty i używaliśmy gumek. Na wieść o ciąży mój maż zrobił się dziwny najpierw mówił ze nie damy rady ze względów finansowych co jest nie prawdą bo on dobrze zarabiał i ja również pracuje od 2 lat i tez w miare zarabiam, pożniej że bede musiała zrezygnować ze studiów przez dziecko co tez dało się pogodzić bo mama obiecała że w weekendy zostanie z dzieckiem żebym mogla dokonczyc studia został mi rok tylko. Pozniej zaczal mowic ze nie bedzie dobrym ojcem, ze za prae lat powinno byc o dziecko a nie teraz ze najlepiej jakbym przemyslala wszystkie opcje, az w koncu powiedzial ze jak nie usune to mnie zostawi sama w ciazy. No i nie usunelam a od sie wyprowadził do jakiejs małolaty co ma ze 20 lat. Dobrze ze mam oparcie w rodzinie bo tak to bym sie zalamala. Musiałam się wygadac.

alstarhując od wieku autorki, jedno jest znamienne mąż nie odszedł w próżnie, nie wrócił do mamusi tylko przeprowadził się do innej KOBIETY chyba nie poznał jej tydzień temu w autobusie....

Gość margaryna kasia
po gowno nie twoja sprawa po co zachodzila w ciaze.Jest w ciazy i to sie liczy.Ciesz sie ze masz oparcie w rodzinie i ze twoj maz pokazal rozki teraz a nie za 10 lat.Jakbvyscie mieli np,3 dzieci bo wtedy byloby duzo gorzej.a TAK DO KONCA ZYCIA BEDZIE CI PLACIL NA DZIECKO.A ty znajdz sobie normalnego faceta

Gość no w ciąży to pewnie szybko
znajdzie nowego :) po urodzeniu to juz wogóle. chyba że teraz szybko znajdziesz i wmówisz mu że to jego :)

nie zamierzam szukac nikogo tylko skupic sie na dziecku. ono jest teraz najwazniejsze, a ze maz okazal sie dupkiem to jego strata. Dzownił ostatnio tylko po to zeby mnie wyzwac za to ze wybralam pieniadze z naszego konta i polikwidowalam lokaty.

pogięło was wszystkich? ona ma 23 lata, a nie 17, miała męża pracę, do tego pisze, że nie planowała tej ciąży, to mąż okazał się niedojrzałym gówniarzem, takim jak wy wszyscy, a do autorki, to smutne, ale mam takie podejrzenie, że twój mąż miał nazwijmy to romans z tą laską, do której się przeprowadził już wcześniej, dlatego tak bardzo nie chciał tego dziecka, nie wiem, co mam ci napisać, głowa do góry? będzie dobrze? to bzdury, na pewno nie jest ci łatwo i żadne pocieszenia na forum nie pomogą

z alimentami może byc kłopot bo pracowal u dobrego znajomego mojej rodziny i raczej pracowac po tym co mi zrobil juz nie bedzie u niego.

Gość autorko kochana

Gość blue cardigan
to, że wy nie dorosłyście do małżeństwa i macierzyństwa, nie znaczy, że ona jest nadal dzieciakiem. Z resztą kiedy myślicie założyć rodzine? po 30stce, kiedy wzrasta prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z poważną wadą? Swoją drogą, kiedyś nasze babcie, matki wychodziły za mąż właśnie w wieku 20 - 23 lata i nikt im nie mówił, że są na małżeństwo za młode. A przecież one nie były innym gatunkiem człowieka niż my .. Z resztą masz 23lata, a nie 17! ja trzymam kciuki za Ciebie i za maleństwo. Nie przerywaj studiów, masz dla kogo żyć i się uczyć.

ja w wieku 23 lat bede juz miala dziecko! bo tak chce. odpieprzcie się kazdy ma swoje zycie :// a mąż był jakimś niedojrzalym gnojkiem. po co uprawial z Toba seks skoro nei chcial miec dziecka:/

Gość dziecko to wymówka
za stara się zrobiłaś ^^ kopa w dupe mu. niech buli alimenty i wypierdala

Gość autorko kochana
dziecko wynagrodzi ci wszystkie bóle....jestem od ciebie o rok młodsza i mam 10miesięczną córeczkę...chcesz pogadać??daj mi nr gg to popiszemy

Nie martw się. Wszystko będzie dobrze. Niech sobie idzie, bo nie jest Ciebie wart. Moja siostra miała gorzej, bo gdy jej mężuś dowiedział się , że ma raka, odszedł, a gdy szła na operację, dodał, że ma nadzieję, że już jej nie zobaczy. Siostra żyje, wróciła do pracy.Zawsze powtarzała, że nigdy się po nim tego nie spodziewała.I była w związku o wiele dłużej niż Ty. Wychowasz dziecko sama, na pewno pomoże rodzina. Trzymaj się!

Gość blę27
a ja myśle ze twój mąż miał juz od dłuzszego czasu kochankę i ta ciąża mu nie na rękę bo i tak chciał cię zostawic a teraz jeszcze będzie musiał płacic alimenty...

myśle ze gdybym nie była w ciąży to gorzej bym to przeżyła niż teraz.

Gość chudainaczej
kobieta ma 23 lat , męża , pracę - są normalną - na pozór - rodzina - a wy twierdzcie ,ze jest za mloda na zakladanie rodziny ? to kiedy ma dziecko urodzić - po 50 ? co za bzdury . co dziwnego jest w tym ,ze małzęństwie przychodża na świat dzieci ? banda dzieciaków . a twój maz autorko - to nawet nie nazwę go prawdziwym imieniem . podaj gnoja o rozwód z jego winy , alimenty dla dziecka - i kij z nim .

Gość blę27
a co was to obchodzi ile autorka ma lat i ze jest za młoda na dziecko....ja tez miałam 20 lat gdy wychodziła za mąż..teraz jestesmy 7 lat po ślubie i jest super..nic bym nie zmieniła...

Gość przesadzacie grubooo
pogrzało was totalnie 23 lata to nie wiek na zakładanie rodziny? a jaki wiek jest dobry po 40tce? Mamy po 26 lat, córka 3,5 roku od wrzesnia idzie do przedszkola, obydwoje pracujemy mamy mieszkanie. Wiec pomyśl artefakt zanim coś napiszesz bo sie ośmieszasz. Autorko jeśli rozwód to tylko z jego winy, alimety na dziecko, ewentualnie na Ciebie jeśli byś xle znosila ciąże. Będzie dobrze. Jednak pewnie ta 20tke to juz dawno musiał bliżej znac, nie wprowadza sie do kogoś o tak przy okazji. Dobrze zebys miała swiadków na jego kochanke i niedojrzałosć do małzeństwa. To może nawet koscielny Ci unieważnią, bo zataił ze nie chce dzieci.

Gość Mauuu
A co tu ma do rzeczy wiek? 23 lata to nie dziecko tylko dorosła kobieta,a jak jakiś matoł tego nie rozumie to jest debilem. Facet porostu szukał pretekstu,żeby odejść do tej gówniary. Weź z nim rozwód, napewno będzie orzeczenie o jego winie, będzie na dziecko płacił, Nie martw sie gnojkiem bo nie warto.

jest mi lżej bo mam duze oparcie w rodzinie, bardzo mi pomagaja, mogę na nią liczyć. Wiem ze po ciąży nie strace pracy bo pracuje u mojego taty :), dogadalam się z nim ze teraz bede pracowac w domu i on wezmie kogos na pol etatu do biura zeby mnie odciążyć, ze studiami ten ostatni rok tez jakos dam rade chyba , mama obiecała że w weekendy się zajmie dzieckiem. narazie wprowadze sie do domu rodziców do konca ciąży bo nie chce być sama, a później się zobaczy, mój tata załatwił w mieszkaniu żeby powymieniać zamki żeby ten dupek nie miał tam wstepu.

Gość autorko kochana
widzę że nie chcesz pogadać, ale życzę ci wszystkiego najlepszego

Gość ty złodziejska pizzzzzz
do okradłas własnego męza powinni cie z a tp zamnknac i wyskrobac. jak mozna wybrac kase ze wspolnego konta .

Gość nie chciałaś być w
ciąży teraz a zaszłaś? ciekawe jakim cudem jak uzywaliście prezerwatyw? jakoś nie wierze w takie cuda, sama sie wkopałaś w bachora to teraz go chowaj i zostaw biednego faceta w spokoju niech jest z mladsza i mądrzejsza niz ty

Gość plujcie jadem wredne zmije
gdzie indziej dajcie autorce spokoj. jej maz to dupek a wy go bronicie idiotki

Gość andie
bardzo ci współczuje, ale jak ktos juz wczesniej napisał, może lepiej ze on teraz sie ujawnił jaki jest naprawde, bo potem mogłoby byc jeszcze gorzej ciesze sie ze masz oparcie w rodzinie, to najważniejsze teraz zobaczysz ze sie ułozy, ale ten dupowłaz musi zniknąć z twojego życia i płaicć za krzywdę jaką ci wyrzadził, choć tego nie da sie spłacic ;/

Gość Załamaka02
do ty złodziejska pizzzzzz Dobrze że zauwazyłaś/łeś że ze WSPÓLNEGO konta !! :D

Gość ty złodziejska pizzzzzz
jak to bylo wspolne konto to niech mu odda polowe kasy a nie sobie przywlaszczyla suka zlodziejska.

Gość Następna zaraza
Mąż chce dzieci ale nie teraz a ona celowo zaszła już. Też bym sie wkurzyła o podejmowanie decyzji za mnie ! Ślubu nie unieważnią bo on chce być ojecm. TYLKO NIE TERAZ! Mądry chlopak i tyle !