Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia1447

randka z palaczem

Polecane posty

Gość Klaudia1447

Poszłam na randke z fajnym chłopakiem. Super gośc mądr,wesoły, przystojny. ale jak palił papierosy to dmuchał na mnie dymem co zrobić? Spotkać się z nim znowu? Czy lepiej nie. Dodam ja nie pale. On jest mna poważnie zainteresowany

Gość do Klaudia1447
Jak zrobisz mu loda i z siusiaka będzie leciał dym to zmieć chłopaka.

Gość tu jest kanał erotyczny
więc jak nie napiszesz na której randce dałaś mu doopy i czy miał małego czy dużego to nikt Ci nic sensownego nie doradzi

Gość po co Ci ten facet ...
bleeee fujjj całowac się z palaczem ... coś koszmarnego ..ubrania smierdzą ..z gęby jedzie ...

Gość Klaudia1447
Dałam mu dupy na pierwszej randce. On ma małego - tylko 23 cm jak mu stoi. CZEKAM NA RADY OD WAS.

Myślę że palenie nie jest aż taką przeszkodą żeby się z nim więcej nie spotkać tym bardziej jeżeli ci się podoba . Po prostu powiedz mu żeby jak pali nie chuchał ci w twarz i miał coś na odświeżenie oddechu .

Gość zieloonogorzanin
ogolnie to jak by moja laska paliła to bym z nią nie spał. Owszem,byknąć palaczke można jak ładna i tylko tyle. U faceta ponoć jeszcze sperma capi fajami. Ja nie pale i nie pije kawy, jem dużo ananasów przed seksem, ponoć poprawiają smak spermy. No i można przegryzć zieloną pietruszką zamiast odswieżaczy, odswierzacz działa miejscowo a odór jebie przecierz ze środka,z płuc.

Gość bnmiuy
zamiaucz mu do ucha to przestanie poważnie być zainteresowanym

Gość Klaudia1447
Ale ja go nie kocham, a jestem z nim tylko dlatego, że pochodzę z bardzo ubogiej rodziny. Tylko jak się całujemy to mu strasznie śmierdzi z buzi a jak mu robię loda w jego cudnym samochodzie na tylnym siedzeniu, to zapach spermy przyprawia mnie o mdłości i raz jusz mało co nie zażygałam mu tapicerki. Ale się wtedy wściekł na mnie. Aż mi się zrobiło strasznie przykro. I prawie się popłakałam bo myślałam, że mnie wtedy jusz rzuci na dobre.

Gość Klaudia14447
Podszyw

Gość Kazek 1920
daj se na luz jak na początku ci smród przeszkadza to im dalej tym gorzej PALACZE SĄ OCHYDNI ŚMIERDZĄ, BRUDZĄ POPIOŁEM i PETAMI, NISZCZĄ POMIESZCZENIA, ZANIECZYSZCZAJĄ POWIETRZE i DO TEGO SZKODZĄ ZDROWIU I DOBREMU SAMOPOCZUCIU OTOCZENIA NAJWAŻNIEJSZE!!! PRZEZ CAŁE ŻYCIE PRZEPUSZCZAJĄ Z DYMEM KUPĘ FORSY

Gość Elwira200
pocałowałam kiedyś chłopaka, który palił fajki okropne uczucie :( nie mogłam się przemóc aby się z nim spotykać, bo mimo, że mi się podobał i wcześniej czułam od niego papierosy, to po tym jak się z nim pocałowałam jak tylko poczułam jego zapach(smród) to od razu robiło mi się niedobrze w ustach Jak chłopak pali to jest u mnie przegrany

Gość cos w tym jest........
od palacza śmierdzi ale jesli go się kocha to nie przeszkadza

Gość ZdenekSmetana 2013
do coś w tym jest..... moja żona pali i powiem Ci, że przeszkadza niezależnie czy się kocha czy nie bo to inaczej jest jak się kocha to się akceptuje słabości i wady partnera co nie zmienia faktu, że przeszkadza i śmierdzi tak samo :(