Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert W-wa

Nie chce mojej zony ani naszego dziecka

Polecane posty

Dobrze, ze nie jest w ciazy z drugim, wygonilbym ja od razu na skrobanke i tak jej powiedzialem. A jesli to nie prowo?

ha ha więc wypierdalaj z kafe bo nikt tu nie jest po twojej stronie ha ha

Gość kasiiaaa
prowo, prowo

ta wmawiaj sobie głupotę, oczywiście, że to twoja wina pajacu, przeczytaj sobie swoje komentarzy i zoabcz, że do wszystkiego się przyznałeś ;p

Gość Oszczędź nam
i sobie czytania i pisania tych glupot i idź się utop. Będzie o jednego idiotę mniej.

a tak sobie przypomnialem. to do tych co twierdza, ze prowo. na tym forum 90% tematow to jest prowokacja. i to prowokacja wymyslona przez pracownikow kafeterii. jest takie stanowisko. polega na ciaglym utrzymywaniu zainteresowania forum i tematow. wiec sa prowokacje, tematy mniej nudne i bardiej. czasem zachwalanie jakis kosmetykow (ale to juz predzej specjalisci z tych firm i po roznych forach). wiec nie nalezy sie zbytnio podniecac, ze to prowo. bo wiekszosc tutaj to prowo

Gość Zona Roberta....
To wszystko prawda moi drodzy, kazde slowo, ktore tu padlo z jego ust, jest prawda i wczesniej bylo skierowane do mnie. Taki dran istnieje. Mieszka ze mna.

Gość Zona Roberta....
Moge wam przysiac na zycie mojego dziecka, ze ktos taki istnieje.

Gość kasiiaaa
no dobra to autor topicu juz spelnil swoje zadanie, na poczatku bylo wesolo, ale juz sie zaczal motać i troche przesadzil bo nie ma az takich cweli

Gość Zona Roberta....
Kasiuu...sa tacy. Serio.

Gość .........///...
ja takiego dupka twojego pokroju wywaliłam za drzwi z domu pewnego pięknego dnia wraz ze wszystkimi swoimi klamotami, jak chce mieć spokój to niech spada ale na pewno nie moim i dziecka kosztem, jeszcze mu natrzaskałam w twarz to skubaniec poszedł na policję się wyżalić hahaha... chciał mi sprawę o pobicie zrobić idiota jeden. Za każdym razem jak przychodził dostawał z liścia i miałam w dupie jego i policję, która też w popłochu uciekała przede mną - takie mamy państwo prawa hahaha a jestem drobniutka kobietką, 50 kg. Kobiety nie bójcie się, trzeba umieć walczyć o swoje, łokciami jak się nie da inaczej a facetom dupkom śmiało wskazywać ich miejsce na ziemi. Twoja żona też powinna tak zrobić. Mój mąż były zresztą poszedł sam do sądu, żeby mi zrobić na złość chciał się oczywiście rozwieść i sąd mu grzecznie przywalił alimenty na dziecko w 70% pokrywające jego rzeczywiste potrzeby, na mnie chociaż ja adwokata nie miałam, on miał dupek jeden. Ślepa byłam i dupka sobie na męża ale szybko naprawiłam swój błąd. Twoja żonka też pewnie pracuje nad porządkowaniem swojego życia czego jej szczerze życzę :)

Gość Zona Roberta....
pewnie poszedl pracowac na rodzine haha.

Nie poszedlem i nie bede pracowal na nich, kazdy powinien pracowac na siebie, takie jest moje zdanie i kropka.

Gość kasiiaaa
wez ty matole sie juz stad ciagnij i od swojej zony tez. Cwel jakich malo!

Gość sophialoren
tak idź dziecku powiedz że ma na siebie pracować

Gość matka i zona
łe matko wiara ale jest jebnieta z nudow i braku wartosci siebie pisza takie bzdurne tematy.normalnie brak słow.zaczerniles sie i maja ci uwierzyc ze jest to temat calkiem serio?haha szkoda tu czasu na ciebie

Gość sophialoren
z tego co piszesz to wynika że niezły z ciebie furiat, frustrat i damski bokser na dodatek, trafiłeś na spokojna dziewczynę i się pastwisz, a sam nieźle niedorobiony jesteś, z firmą mi nie wyszło, życie mi nie wyszło, oj bo się popłaczę

Gość ulala56789
robert w domu jest gorsza harówka niż w niejednej pracy,jesteś mamisynkiem miękkim hujem zrobionym.cciałbyś przyjść i leżeć do gory kutasem?zrobiłeś bachora to teraz się nim opiekuj,za takie podejscie do sprawy dostałbyś ode mnie liścia ikopa w dupe

Gość brawo Robert W-wa
Ja mam tak samo!!! Ciągle ten ryk małego. Ciągle te marudzenie żony. Co ona robi przez cały dzień?? Opierdala się ot co!!! Też nie pomagam nic w domu. Ja przynoszę pieniądze. Niech się kobieta trochę postara.

Gość loooooooooooo
cyt. z topiku twojej żony: Cienka linia* Co do nowego faceta, to ostatnia rzecz, jakiej teraz potrzebuje Chce tylko znalezc kat dla mnie i dziecka a takze zalatwic przedszkole, bo bedac z partnerem nie mam szans na darmowe, chce wrocic do pracy, chce zyc.

Moze to i ona, choc nie sadze. Widocznie nie ja jeden mam takie problemy. Wlasnie do mnie dzwonila i powiedziala, ze nie musze jej oddawac pozyczonych pieniedzy, jesli to powod, dla ktorego z nia mieszkam jeszcze. I wiecie co? Powiedzialem, ze przemysle jej propozycje i dam znac wieczorem. Anuluje mi dlug jak sie natychmiastowo wyniose. Dla mnie bomba, to ona straci pieniadze.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
Jestes zerem mam faceta i tez nas tak traktuje mnie i dziecko!!!!! Tacy ludzie jak wy nie powinni po tym swiecie chodzic.

Gość jestes skurwysynem
ty, twoja stara, ze urodzila takiego cwela. Zebys zaplacil za to darmozjadzie i kundlu.

Gość Jakim prawem mnie wykorzystuje
Gówno się znacie. Pieprzycie, że "nie zachowuj się jak dzieciak" itd. Czy Wam kiedyś przyszło do głowy, że głupia kobieta może być nie do wytrzymania?! Ja mam to samo. Zasuwam 24/7, miałem już pierwsze problemy z sercem, a w zamian mam tylko ciosanie kołków na głowie. Ja mam to w dupie. JAK TAKIE JESTEŚCIE PANIE MUNDRE TO NA MNIE NIE LICZCIE.