Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyletka..

Jak to z nimi jest?

Polecane posty

Gość Zyletka..

?? Jak na poczatku znajomosci facet chce seksu mowi ze nas pragnie ale tez nie bardzo mowi o naszej przyszlosci.Mowi ze wszystko sie okaze. Znamy sie od jakis 5 miesiecy ale tylko przez internet.Widzielismy sie 3 razy. Teraz i zaproponowal czy nie pojedziemy gdzies razem na weekend. Bardzo mi sie podoba chce zeby cos wyszlo powazniejszego.Jak go zakrecic wokol siebie tak zeby nie myslal o seksie ale tez o nas bardziej przyszlosciowo. Rozmawiamy ze soba codziennie niestety nie mamy mozliwosci sie spotkac bo 700 km od niego gdyz wyjechalam do pracy. Jakies rady?Miala ktoras tak kiedys?

Gość Zyletka..
mialo byc ''mowi ze mnie pragnie:)''

Gość Zyletka..
Idodam rowniez ze od wrzesnia bede juz normalnie w domu wiec nie bedzie roznila nas zadna odleglosc

Gość super po 5 miesiacach mozna
planowac zycie!!! powodzenia dziecko:D oczywiscie juz sie znacie i wiecie, ze chcecie ze soba byc:D

Gość Zyletka..
Niee to nie tak ze ja chce planowac z nim przyszlosc.Ale wiedziec chociaz czy on ma wogole JAKIEKOLWIEK zamiary wobec mnie.Konkretniej chodzi mi jak wybadac ze jemu zalezy tylko na jednym!! Ja nie oczekuje od niego deklaracji kocham cie czy pierscionka!! Chce wiedziec na czym stoje.Czy wogole takie rozmowy, pisanie maja sens..ja po paru spotkaniach nie oczekuje zbyt wiele.Tylko jak wybadac go..Jakies sposoby??

Gość Zyletka..
up

Gość Zyletka..
Nikt juz sie nie wypowie??

Gość no co ty!---------
il macie lat? jezu ja tez poznalam faceta na necie poszlam do lozka na 2 randce a teraz jest moim mezem juz 2 lata i mamy roczna cóeczke wtedy pomyslalam ze nie mam 20 lat ( mialam 27 :-) weic skoro mam ochote to czemu nie to ze dorosli ludzie maja ochote na seks bo sie sobie podobaja i pociagaja wzajemnie to chyba normalne a co bedize dalej to sie okaze

Gość Zyletka..
ja mam 22 on ma 26. No troche sie wlasnie obawiam jak to nadal bedzie. A tak bym chciala!!!

"Jak go zakrecic wokol siebie tak zeby nie myslal o seksie ale tez o nas bardziej przyszlosciowo" znasz go 5 miesięcy, widzieliście się 3 razy i chcesz by myślał o przyszłości z Tobą? Jeśli tak będzie, to ja bym się na Twoim miejscu zaczął bać