Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papier rumiankowy regina

imię Tadeusz

Polecane posty

co myślicie?

Gość Areiene
Tadek :classic_cool: Lubię to imię . Teściu mojej siostry tak ma na imię . Fajny facet .

Gość rtgwg
Tadek niejadek

Gość Areiene
No ale charakter dziecka bardziej określa znak zodiaku a nie imię .

no własnie moj chlopak tez i ludzie często sie podsmiechuja pod nosem jak go przedstawiam....;(

Gość pseudomini
Mój mąż ma tak na imię. Bardzo ładnie i dostojnie brzmi. W sumie tendencje społeczne są takie, że im niższe warstwy społeczne, tym bardziej nienormalne i wyszukane imiona (w stylu Nikola dla dziewczynki - a to nic innego jak Mikołaj po np. węgiersku, lub Dżaman, Dżesika itp. członkowie elit nadają swoim dzieciom proste i tradycyjne imiona, właśnie takie jak Jan czy Tadeusz, Piotr, Anna, Krystyna, Barbara, Paweł... Znam za to jedną Beatrycze co w zestawieniu z nazwiskiem Gągała powala na łopatki. Nadmieniam, że młodzi rodzice nigdy nie wyjechali poza obszar zamieszkiwanego województwa. Jako ciekawostkę dodam, że w latach 30-tych w Niemczech popularne było imię Hitlerike :)

Gość nie dała bym
straszne :O

psedomini jak zdrabniasz??? bo ja powiem szczerze mam z tym problem. przedstawiam go jako tadeusz, mowie o nim tadzik a do niego misiu....jak jestesmy sami oczywiscie;) w towarzystwie najczesciej zwracam sie do niego bezososbowo....jakos nie moge sie przyzwyczaic a jestemy razem juz prawie rok:/

a mnie sie bardzo podoba. Znam jednego pana Tadeusza :) Gentelman w kazdym calu ma ok 60 krzeslo odsunie w restauracji otworzy drzwi przed kobieta pomoze jej zdjac/zalozyc plaszcz kurtke w resteuracji Super facet ;) Imie baaardzo ok ;)

moze jak bedziemy miec po 60 lat bedzie latwiej ;)