Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobita z małej wiochy na wscho

sprawa przedstawia sie nastepujaco

Polecane posty

Gość kobita z małej wiochy na wscho

jade do chlopaka. W góry. zatrzyamamy sie w jego domu rodzinnym. mieszka z mama. Bede u nich tydzien wiec wypada cos jej dac w prezencie. Tylko kiedy? jak przyjade, czy przy pozegnaniu dziekujac za miłe (o boze, mam taka nadzieje) przyjecie??? co radzicie?

ja bym dała na dzień dobry. poznałaś ją już? jeśli nie to taki miły gest na przywitanie jakiś drobiazg w podziekowaniu za zaproszenie :) i na wyjazd tez cos bym wymysliła

prezent dajesz na "dzien dobry" najlepiej cos niezobowiązujacego, nie wiesz jak domek wyglada wiec zadnych elementow dekoracyjnych nie kupuj, podpytaj co lubi i np kup jej jakiegos kwiatka w doniczce, czekoladki, ksiazke/album itp

Gość kobita ze wschodu
poznałam. Nie chce przegiąc i wyjsc na wazeliniarę....czy ciasto czekoladowe wlasnej roboty ładnie zapakowane wystarczy? Bo z pustymi rękami głupio mi pojechac, a z jakims wymyslnym prezentem jeszcze glupiej....ewentualnie myslalam o jakiejs dobrej kawie albo herbacie i czekoladkach

pewnie jakiś fantazyjnie zapakowany własny wypiek super ;) nie chodzi o wazeline ale o kulturalne zachowanie, ona bedzie goscic Cie w swoim domu przez jakis czas, wypada przy wyjezdzie tez jakos podziekowac

ciasto to fajny pomysl ;) na pewno doceni ze wlozylas w to wlasna prace