Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

Tabletki anty

Polecane posty

Gość Cougargirl21

Witam Wiem ze tych tematów było juz wiele ale musze sie upewnic. Pytanie do dziewczyn z z duzym doswiadczeniem w braniu pigułek anty. Czy mozna im zaufac? Biore syndi 35 juz 2 mc bez spożnien, wymiotów itd ale w lóżku boje sie przełamac. Nie chce miec na koniec miesiaca niemiłej niespodzianki z ciążą... Pozwalacie partnerowi kończyc w środku?

na pigułach jestem od 20 lat - dzieci brak jeśli wszystko przebiega zgodnie z instrukcją, czyli przyjmujesz jak trzeba i reakcja organizmu jest normalna - bez obaw :)

Ehh syndii 35 to jedno z najgorszych gówien:O Zabezpieczyc zabezpieczy ale jak pobierzesz je dluzszy okres czasu to watrobe bedziesz miala zjechana :O

Gość Cougargirl21
Oczywisce ze nic nie daje 100% pewnosci ale chodzi mi o zminimalizowanie ewentualnej ciazy chłopak nalega na koniec w srodku a ja sie cykam jak cholera

Gość Cougargirl21
Chce tylko polepszyc stan cery bo mam problem z tradziiem ale po jakims czasie zmieniam na cos lzejszego. Ufacie tym tabsom?

Gość Masia26
Ja przed ślubem co było niepotrzebne brałam tabl. i zabezpieczaliśmy się gumką, po ślubie stwierdziłam że jak będzie to będzie i postawiłam na same tabletki.W ciążę nie zaszłam, a mąż kończył w środku. Nie martw się, jak będziesz brałam je co do godziny, nie będzie wymiotów ani biegunki to szalej i sie nie zastanawiaj.

Gość Cougargirl21
Ostatnio miałam 2 godz spoznienie tzn wczoraj myslcie zo to mze byc grozne? niby mozna sie spoznic do 12 h ahh juz sama nie wiem