Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cfany Gapa

kochałam się z byłym meżem dziś

Polecane posty

jak wyżej , przyniósł mi pieniądze na wycieczkę dla syna , zrobiłam mu kawę . miałam dzis wolny dzień i zastał mnie w piżamie i tak jakoś samo poszło . mamy 2 synów blizniaków od lipca 2009 nie mieszkamy razem ,r ozwódu jeszcze nie mamy ani ja ani on nie zlożylismy pozwu . nie wiem co o tym myslec poradzcie błagam!

Gość Pan Biznesmen
spuścił z krzyża i poszedł ;)🖐️

Gość ty placisz za wycieczke jedneg
o syna on drugiego? ciekawy podzial :)

Gość mygygyggy
to dlaczego piszesz ze z byłym mezem

Gość there will be no next time!
Myślę, że Pan Biznesmen ma racje.

Gość skoro nie macie rozwodu
to nie jest były mąż Uprawiałaś seks z męzem i tyle :)

no dobra chodzi o to ze od lipca 2009 nie uprawialismy seksu , i nie jestesmy razem dla tego tak napisałam

Gość aadncn
A dlaczego nie jesteście razem?

Gość mygygyggy
to nie wiesz dlavzzego oddałas sie jemu? Skad my to mamy wiedziec

dlaczego nie jestesmy razem? on byl w afganistanie jest żołnierzem teraz juz na miejscu pracuje po powrocie zmienił się i nie dogadywaliśmy sie i ma toksyczną matkę która mieszkała na dole my u góry matka zatruwała życie nam

Gość Pan Biznesmen
masz rozumieć to tak, ze znudziło mu sie walenie gruchy i postanowił skorzystać z okazji że ma gdzie zamoczyć :classic_cool:

Gość aadncn
A jk się zachował po seksie? Bo to wiele by mówiło. Przytulał cię, całował, trzymał w ramionach, czy po prostu za chwilę wyszedł?

a macie nowych partnerów , spotykacie sie z kims ?

Gość there will be no next time!
Chyba powinnaś raczej z nim pogadać o tym a nie pytać na forum obcych ludzi, którzy nic nie wiedzą o waszych relacjach. Ty najlepiej wiesz co o tym myśleć, może tylko nie chcesz spojrzeć prawdzie w oczy?

po seksie nic nie mówił chwilę ja tez nie bo nie wiedziąlma co mówić , potem zapytał czy mi tej kasy starczy i poszedł ( niby do pracy):(

autorka nazwała swojego męża byłym mężem,ale zapewne miała na mysli to,że doszło do rozpadu ich pożycia małżeńskiego... nie podałaś z jakiego powodu się rozstaliście,czy masz kogoś,czy moze on zostawił Cię dla innej ... to przeciez bardzo istotne,bo moze jeszcze wszystko można naprawić,a dzisiejszy akt sexulany zburzył mur,ktory was rok temu rozdzielił ..może jeszcze nie wszystko stracone. Macie dwójke dzieci,moze jest jakaś szana,aby odbudować to co udało wam się zepsuć.

Gość Pan Biznesmen
a po wyjściu uśmiechnął sie do siebie i pomyślał "hehe.. prawie jak z kurrwą :) seks za pieniądze" ;)🖐️

Gość mygygyggy
hehehe racja biznesmen tylko to legalna kurwa bo to zona

panie Bizmesmen to nie tak pieniądze były na wycieczkę dla syna ! powody naszego rozstania: 1 mieszkanie z jego toksyczna matka 2 jego wyjazd do afganistanu 3 nie wiem popsucie relacji

aha...no widze,że wyprzedziłaś moje pytanie odpowiezią na nie. . . Skoro jesteście sami to może trzeba dzisiejszy incydent potraktować jako szansę dla waszego małżeństwa.... pomyśl o tym.

Gość mygygyggy
no a tesciuwke najlepiej to wyslac do afganistanu albo na ksiezyc aby nie przeszkadzała:P

Gość Pan Biznesmen
dlatego napisałem prawie ;) ale uwierz mi na słowo - umysł faceta potrafiłby zignorować fakt że to dla syna :classic_cool: PS: w zależności od waszych faktycznych relacji i temperatury rozstania ;)

Kaja 20 ma racje Może chciałby zebyscie do siebie wrócili tylko niezrecznie mu o tym mówic Ty chciałabys zeby on wrócił do Ciebie ? Moze warto odbudowac relacje .