Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cfany Gapa

kochałam się z byłym meżem dziś

Polecane posty

Gość ab7.
rzeczywiście głupia kooorwa i szmata a tu jej piszą i doradzają jak związek ratować życzę ci suko wszystkiego najgorszego oby ci sie topik spełnił w 100 %

Gość a ja mysle sobie ze
kurka czlowiek sie produkuje a tu sobie z niego jaja robia:) po co nas wkrecasz Szpilka?????????????????

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Dla mnie tez to wyglada jak podziekowanie za pieniazki dla syna. Co innego gdyby przyszedl pogadac o szkole do ktorej chcecie wyslac syna czy cos takiego to ok a tutaj przyszedl dal kase, a ty nastawilas mu tylek. Domyslam sie ze, tak nie bylo ale tak to brzmi i wyglada...

Gość akuuukuu
bo może nawet chłopa nie ma i jej się nudzi głupia ciiipa

Gość dototka
gdzie da durna suka ! już nic nie pisze ?

Gość Echo2
Szpilka: Porozmawiaj z nim szczerze, powiedz ze nie dasz rady mieszkac z jego mama na glowie. Powiesz ze chcesz byc z nim a nie z wszystkimi na raz. Badz egoistka, walcz o swoje. Jesli on to uszanuje to chyba warto pomyslec o odbudowie tego co sie popsulo. Nie moze byc jak bylo. Pwoinno byc calkiem inaczej. Dobrze dla obud stron - nie tylko dla jednej. Porozmawiaj z nim i powiedz co wybierasz i co by wam pomoglo.

Gość lalazmaja2
Szpilko... ciesze sie bo ja bym sie na Twoim miejscu cieszyla. mysle ze to moze oznaczac ze jemu tez Cie brakuje. Pisalas ze go nadal kochasz. co do tesciowych to gdybym ci opisala jaka jest mama mojego narzeczonego to moglybysmy sie spierac ktora gorsza. przede wszystkim rade ci szczerze z mezem porozmawiac. powiedziec co ci lezy na sercu. mysle ze nie chodzilo tylko o sex. ale nie wiem bo w sumie nie znam go ani ciebie tak naprawde wiec tylko mozna sobie gdybac. porozmawiaj z nim szczerze. zycze szczescia i cudnego pozycia:)!!!

Gość Żanetttt
Co za kretynka :O Rozdwojenie jaźni

Gość Żanetttt
Ludzie przestancie pisac te dobre rady przeciez robi z was kretynów :D :O