Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cfany Gapa

kochałam się z byłym meżem dziś

Polecane posty

pieniądze mi dał jak tylko wszedł więc przed seksem , potem wypił kawę i potem się zaczeło . jak wychodził to zapytał czy napewno starczy pieniedzy na wycieczke i nawet czy ja nie potrzebuje mimo ze mi placi 2 tys co miesiac.

hee tak bpo prostu poszliscie do lozka? bez slowa? czemu nic nie ppowiedzialas mu?? trudno czasem zrozumiec facetow. moze tylko chcial sie rozerwac a ty mu sie napatoczylas... i chcial ci zrobic nadzieje aby cie bardziej zranic bo wynika ze to ty chcualas sie rozstac ???

Gość Pan Biznesmen
u dziwki też się płaci przed seksem ;)

Gość Emmett Fitz-Hume
No to chyba dobrze, nie? W końcu formalnie to Twój mąż :)

może i bym chciała ale nie wiem jak by to wygladało i ta jego matka która cieszy sie ze jej syn juz nie jest z ta złą żoną!

Gość mygygyggy
a mi moj sponsor płaci po seksie jak mam juz isc do domu :P

zanim poszliśmy do łożka poliśmy kawe i rozmawialismy o naszych blizniakach:) ja byłam w piżamie może to jakis wpływ miało?:P

a dlaczego miałabyś się pierwsza nie odezwać ? być może tak jak ktoś powyżej napisał jest tak,ze on po prostu boi się z tobą o tym szczerze porozmawiać,a znak,że chciałby to wszystko naprawić dał Ci dziś rano,bardzo wyraźny zdaje się. To jest Twój mąż,a powody rozstania ...? hmm ... przecież to wszystko można jeszcze zapewne zmienić,póki nie jest za późno,a zdaje się,ze nie jest skoro nie wypalił się w was żar i namiętność :) ... on zrobił krok,ty zrób kolejny :) na pewno warto spróbować-takie jest moje zdanie na ten temat :) . Są na świecie rzeczy,o które na prawdę warto walczyć :)

Gość skoro nie macie rozwodu
Ja bym poczekała kilka dni i dała jemu czas A nstepne spotkanie potraktowałabym jako okazje do rozmowy o Was Zapytaj go o jego plany na przyszłośc i czy chciałby odbudowac zwiazek Przynajmniej spróbowac Moze warto

postaram się przełamać w sobie i porozmawiać z nim o tym tak ajka radzicie . kocham go cały czas i nieraz tęsknię.... czasem sama szukam pretekstu przewaznie wymyslam coś związanego z dziecmi zeby przyjechał:(

Gość skoro nie macie rozwodu
No to tym bardziej zawalcz :) Powodzenia Ci zycze i wierze ze Wam się udaa Trzymam kciuki :D

i jeszcze się przyznajesz,ze go kochasz ! no to na prawdę nie ma się nad czym zastanawiać :):)

będzie dobrze,tylko musisz się przełamać :):) nie ma tu nad czym rozmyślać,trzeba działać. Ratuj to,bo jest co ratować ! :)

Gość essi
A mi się wydaje, że nie ma co wysnuwać zbyt daleko idących wniosków. Może mu się skojarzy, że w sumie ma żonę, to może sobie legalnie podupczyć, więc zacznie wpadać częściej. Co nie znaczy, że będzie dążyć do poprawy relacji małżeńskich. Zresztą - po co? Seks i tyle, bez uczuć, nie łudźmy się. Jakby kochał i mu zależało, to nie pozwoliłby Ci odejść, jeszcze z dziećmi.

essi to mnie załamałaś. też tak może być w sumie jak sie wyprowadzałam od niego to było to w wielkiej kłótni jeszcze z udziałam jego toksycznej matki . i on mi wtedy powiedział że jak chce tak bardzo to droga wolna ale żebym nie dzwoniła za tydzień. mieszkam u kolezanki teraz z którą razem pracuje w salonie fryzjerskim.

no jeśli tak będzie to już wogóle bajka :) . Sama mam męża od niedawna i będziemy mieć dziecko za 3 miesiące..kocham go nad życie.Ja studiiuję,on też,ale doskonale wiemy,ze rodzina to siła . Zawsze stanęłabym za nią murem - to coś najważniejszego w życiu,priorytetowa sprawa... :) zawsze może ludzi dopaść kryzys,ale nie ma co go pogłębiać oddalając się od siebie jeszcze bardziej . Poza tym łączy was Miłość..kochana to nawet nie podlega syskusji,wy musicie być razem. :)

pisałam ze brałam te tabletki a będę miąła zamiar się postarac o dziecko to prawda bo marzy mi się córeczka:)

Gość Pan Biznesmen
koniec popierdywania... czarna szpilka jest niezrównoważona psychicznie i na tym byśmy zakończyli ten topik :O

Gość jetes teraz jego
darmowa dziwka. Przyszedl umoczyl i sobie poszedl:D

Gość mygygyggy
i to jest prowokejszyn :P

Gość mygygyggy
a dlaczego nie masz okresu?