Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia111

miłość w internecie

Polecane posty

Gość sonia111

Ostatnio myślę poważnie o zarejestrowaniu się w jakimś serwisie randkowym i chciałam się zapytać czy ktoś z Was poznał prawdziwą miłość przez internet i czy możecie polecić jakiś fajny serwis randkowy?

Gość dojrzałahehe
ja sie zabujałam na maxa w facecie z neta.

Gość sonia111
Wczoraj zalogowałam się na kilku portalach i zobaczymy co z tego wyjdzie, mam jednak nadzieję, że poznam kogoś wartościowego. Najbardziej przypadł mi do gustu serwis Randko.pl, czy ktoś z Was słyszał o tym serwisie?

Gość Dla dobra nauki
sonia odpusc sobie tylko na kafeterii mozesz jeszcze cos wyrwac ale gwarancji nie ma

Gość ilove
Ja swojego narzeczonego poznałam przez portal www.ilove.pl ale z tego co wiem portal ten już nie istnieje... Ale jest wiele innych portali randkowych, powodzenia :)

Gość jnjnjwjw
tylko idiotki sie zakochuja przez neta potem jest spotkanie w realu i nagle szok.. ona nie chce znim byc takie sa kobiety

Gość sonia111
to bylo wczoraj a dzis juz im obciagam az po migdaly :D

Gość *liliann
Co prawda ja nie poznałam faceta przez portal randkowy, ale przez net :) Na stronie dot. muzyki klubowej. Jechaliśmy na tą samą imprezę, zgadaliśmy się, spotkaliśmy tam. I tak jesteśmy 2 lata ze sobą.

Gość prawdatakaze
jestem około 3 miesiące na sympatii, kobiety jakie do mnie piszą no cóż szukają przygód... na jedną randkę pojechałem, laska nimfomanka jakaś od razu chciała iść na całość... przypuszczam że faceci tam tacy też są w większości, ja odpuszczam sobie laski z neta bo sexu nie szukam, ale jak takie coś Cię interesuje to polecam.

Gość kakras
Mam konto na http://sympatie.eu/ od dwóch miesięcy. Z jednym facetem spotkałam się już na żywo i tak jakoś to jeszcze ciągniemy. Jest fajną osobą, ale co z tego wyjdzie? Przekonamy się za jakiś czas.