Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki2022

Poznałam dziś fajnego mężczyzne,ale jak powiedziec mu że mam męża...

Polecane posty

Gość od gadania są baby
a facet który chce się niby przyjaźnić to tylko tak gada a tak naprawdę to chciałby do łóżka laskę zaciagnąć widziałaś kiedyś faceta, który chciałby się przyjaźnić z brzydką kobietą ? prawda jest taka że jak facet jest miły to tylko dlatego że uważa daną kobietę za atrakcyjną, albo coś od niej chce też poznawałam takich kolesi co niby przyjaźnić i zwierzać się chcieli a potem okazywało się że po prostu lecą na mnie

Gość h e h e :D
->> od gadania są baby I co, dałaś się zaciągnąć do łóżka? Ja nie wierzę w szczera przyjaźń między facetem a kobietą. Jeśli spotykam się z kobietą, to tylko dlatego, że jest dla mnie atrakcyjna i lubię z nią spędzać czas. I nie bawię się w przyjacielskie relacje, jakieś rozmowy o wszystkim i niczym, chcę czegoś więcej w przyszłości od takiej kobiety.

Gość wiki2022
Odezwe się wieczorkiem,bo teraz musze zmykać...

Gość wkurzona położna
spotkaj sie , pogadaj, powiedz od razu o mężu dziecku, naświetl ciutkę sytuacje żeby chłopak nie czuł sie jak piate koło u wozu, powiedz że zależy ci na przyjazni, itd. jeśli pierwszy raz nie powiesz, potem będzie fajnie sie gadać, nie będzie jak powiedzieć i ....wyjdzie z tego wielkie nieporozumienie:( po co ci to?

Gość wiki2022
Nawet się nie łudze,pogadać zawsze można...papa

Gość wiki2022
Dziękuje,napewno powiem od razu...

Gość cfgrgty
skoro siedzisz w domu to wykorzystaj ten czas na nauke ortografii bo az zal dupe sciska jak sie te twoje wypociny czyta :O trzeba bylo sie nie hajtac z pierwszym lepszym pewnie gdzies w wieku 22 lat to bys sie tak nie wkopala, albo potem prynajmniej stosowac antykoncepcje, jestes idiotka to teraz za to placisz

Gość wkurzona położna
zachwujecie sie tak, jak by w dzisiejszych czasach człowiek żonaty/zamężny był wystawiany poza nawias społeczeństwa! A ludzie jak zwierzęta - myślą tylko o kopulacji! czyli sąsiadowi mam dzień dobry nie odpowiadać? bo jak sie uśmiechnął, to już leci na mnie? jestem mężatką - nie mogę mieć kolegów? jak wyjdę z kumplami z pracy na drinka - to co? nawet nie wiem jak mnie zakrzyczycie!!! a jak mam same koleżanki? - to pewnie jestem stara i brzydka? i nikt mnie nie chce???? Ludzie! co sie z wami dzieje? gdzie jesteście? bo mam wrażenie że pozostawały same "półgłówki intelektualne". Homo sapiens - to ssak stadny, żyjący w grupie czy się to komuś podoba, czy nie, ktory na prawdę umie posługiwać sie mózgiem i u którego rozwinęła się interligencja:_)) może nie w każdym wypadku :P