Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blebleblevolvo

bylam dzisiaj na 10 min na solarce, czy w piatek moge isc na 15?

Polecane posty

Gość blebleblevolvo

czy zjaram sie?

Gość pogmatwany dzien
mozesz, nie zjarasz

Gość blebleblevolvo
slonce tez prowadzi do raka skory, wszystkie produkty w sklepach sa niezdrowe, owoce pryskane, wszystko nafaszerowane chemia. tak naprawde zdrowe są tylko warzywa z twojego ogródka i to jeszcze nei zawsze :D pogmatwany dzien - myslisz ze nie wyjde czerwona? na razie bylam na 6, 7, 8, 10 min i wlasnie w piątek ide ostatni raz i chce wyciagnac maximum, ale bez poparzen :P

Gość LiyahHaughtonnnn
mozesz isc

Gość powaliło cie ?
na 11 dwanascie góra w życiu nie byłam w solarium dłuzej niz 10 min

Gość progresywne w sensie
co to w ogole za solrium? jakies slabe lampy skoro po 10 min. cie nie zjaralo.....

Gość blebleblevolvo
tuba o mocy 160 nie no jestem opalona ale nie tak, jakbym chciala. moj chlopak wraca w sobote, chce ladnie wygladac ;) wiecej juz nie bede chodzic jesli bedzie slonce, a jak nie po 8-10 raz w tygodniu zeby podtrzymac

Gość blebleblevolvo
po 8-10 min raz w tyg mialo byc :D

jaki masz typ skory? jasna cer niebieskie oczy i blon wlosy? jak tak to solarka odpada bo tylko smiesznie beziesz wygladac jak masz lekkasniada i czarne,brazowe oczy jak i wlosy mozesz poglebic opalenizne swoja pupcie bo fajnie sie prezentujecie opalone od tylu ;) jak macie kakaowe oczka w kolorze skory mniam:) Po 15 min mozesz byc nastepnego dnia czerwona i efekt bedzie odrotny do zamierzonego max 10 jesli jestes z ciemna karnacja.

Gość blebleblevolvo
mam ciemne wlosy, oczy bardzo jasne niebiesko-zielone, a swojego koloru wlosow juz nawet nie pamietam :D ale obecnie mam ciemny brąz z blond pasemkami :P mi się bardzo podoba jak dziewczyna jest ciemna, ma jasne oczy i wlosy jasny-sredni braz niefarbowane, cudo :P

Gość blebleblevolvo
ale napisalam, czytajcie bez tego 'mam ciemne wlosy' :D

blebleblevolvo - lepiej opalać się na słońcu bo po solarium opalenizna wygląda sztucznie ;)

Gość bbbbvvccc
NIE wIem od czego to zalezy, ja chodziłam już na 13 minut, byłam opalona, bez czerwieni na skorze, ostatnio poszlam tez na 13 minut i spaliłam się na raka.

levviatan nawet nie byles na solarce nie wypowiadaj sie Bo jak zawsze udzielasz jak duren Opalenizna jest taka sama mamy w sobie jeden rodzaj melatoniny

Gość bbbbvvccc
JA tam jednak uwazam, ze opalenizna solaryjna jest mniej trwala

WSTYDZIUCH -> widziałeś osobę po solarium (mowie tu o osobach stale się opalających w ten sposób) a osobę która opalała się na słońcu? jak się przyjrzysz to zobaczysz różnice w opaleniźnie

Gość blebleblevolvo
opalenizna jest taka sama... i tak samo szkodzi. zalezy to od karnacji. mam kolezanke co byla w turcji wrocila ciemno... pomaranczowa. jak z solarium. po prostu tak sie opala i to na sloncu. za to moja przyjaciolka ma sniada karnacje i z solarium wychodzi brazowa. ja na sloncu tez sie opalam na taki pomarancz, a jak ide do solarium wybieram lozka brazujace i wygladam naturalniej niz po sloncu :P bbbbvvccc - moze wymienili lampy, albo dlugo nie bylas?

Gość blebleblevolvo
nie wiem, gdzie slonce swieci mocno, bo ja nie widzialam slonca od 1-2 tygodni, jakby temperatura opalala bylabym juz murzynka. a tak 25 stopni, niebo zachmurzone, a dzisiaj jak wracalam z centrum to kropiło :o pewnie, ze nie chodzilabym na solarium jakby bylo slonce.

Gość blebleblevolvo
moze popros kogos, zeby zrobil ci peeling gruboziarnisty (fajne sa z joanny) na plecach? i wtedy sprobuj jeszcze raz sie opalic od nowa...

Gość blebleblevolvo
a to spokojnie, skoro nie robilas jeszcze peelingu to na 99% zejdzie ;)

Gość Najbardziej tepi i ograniczeni
wstydziuch sam sie smazy na solarce to wie