Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze was o pomoc

Przeczytaj i doradź mi

Polecane posty

Gość prosze was o pomoc

Mój facet od jakiegoś czasu jest dla mnie obojętny tzn. zero zainteresowania mną ... Ciągle na mnie narzeka nie chce ze mną nigdzie wychodzić muszę go poprostu błagać żeby ze mną gdzieś wyszedł pospacerować.. Najlepiej to mu pasuje jak wychodzi z domu beze mnie . Jak wygląda nasz dzień? Włącza tv , potem laptop ,i spanie do wieczora... Woli to ode mnie nie che spędzać ze mną czasu... Jest bardzo pewny siebie przy mnie jest dla mnie nie miły a dla obcych milutki i to bardzo .. nie mówi mi że ładnie wyglądam chodź naprawdę się staram ,nie pomaga mi w niczym, nie martwi się o mnie, idzie dwa metry przede mną, nie chce być ze mną sam na sam woli np iść ze mną do znajomych a tam już mnie zostawia ja zajmuję się sobą a on kumplami , w nocy odwraca się ode mnie, kompletnie nie jest o mnie zazdrosny wręcz jest pewny siebie że jestem już jego i nie ma się po co starać sprawia takie wrażenie, kpi ze mnie robi sobie żarty ... Próbowałam rozmawiać nie raz !! ciagle to robie narzucam się jak cholera ale on i tak uparcie twierdzi że mnie kocha a ja sobie coś wymyśliłam! Dlaczego on się tak zachowuje i co ja mam robić w tej sytuacji?

Mój facet od jakiegoś czasu jest dla mnie obojętny tzn. zero zainteresowania mną ... to on dla ciebie czy ty dla niego? Ciągle na mnie narzeka nie chce ze mną nigdzie wychodzić muszę go poprostu błagać żeby ze mną gdzieś wyszedł pospacerować.. jesli narzeka na ciebie to nie jestes mu obojetna, jak przestanie narzekac to sie zglos Najlepiej to mu pasuje jak wychodzi z domu beze mnie . widocznie troche sie ciebie wstydzi Jak wygląda nasz dzień? Włącza tv , potem laptop ,i spanie do wieczora... wlacza laptop i idzie spac? Woli to ode mnie nie che spędzać ze mną czasu... a co masz do zaoferowania? reszty juz mi sie nie chcialo, niunia albo to prowo albo jestes po prostu beznadziejnie glupia

ja próbuje zrozumieć autorkę i wydaje mi się,ze jestem w stanie pojąć jej tok myślenia. Twoje zachowanie jest faktycznie głupio,ale wydaje mi się,ba jestem nawet pewna,że nie zdajesz sobie z tego sprawy totalnie. Dałaś się ustawić facetowi jak tylko chciał...moze nawet Cię nie ustawiał,tylko zrobiłaś to za niego. Dziwisz się,ze tak Cię traktuje ? ja szczerze mówiąc ani trochę. Przeciez on ma poczucie,że posiada Cię na wyłącznośc to po co ma się o cokolwiek starać ? nie chce mu się. Ty się dla niego pięknie stroisz,a on nawet na to uwagi nie zwraca,juz zapomnijmy,że miałby to docenić. Idziecie razem do znajomych,on jest dwa metry przed Tobą- nie czujesz się upokorzona ? po co z nim idziesz ? On woli spotkać się z kumplami niż siedzieć z Tobą - to dlaczego ty na niego wiernie czekasz,a nie pójdziesz sobie do własnych znajomych i nie wrócisz później niż on ? Jak idziecie spać,on odwraca się do Ciebie plecami- dlaczego TY nie przeniesiesz się na drugie łóżko ? Robisz dosłownie WSZYSTKO,żeby Twój "Pan i władca" był zadowolony,a w tym wszystkim zapominasz o szacunku do samej siebie. Jeśli Ty sama siebie nie poszanujesz,nie oczekuj,ze on to zrobi. Musisz mu pokazać,że nie dasz sobą pomiatać. Daj mu dobitnie do zrozumienia,ze nic w życiu nie jest nam pisane raz na zawsze i że Ciebie w końcu też moze stracić. Co prawda nie jestem pewna czy Ty będziesz w stanie coś takiego zrobić obawiając się utraty tego fagasa,ale mam nadzieje,że przejrzysz na oczy... a Jeśli tak nie umiesz to lepiej odejdź od niego,bo stracisz tylko najpiękniejsze lata swojego życia u boku tego faceta. Później moze być za późno.