Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789.....

jak byscie sie zachowaly?:(

Polecane posty

Gość ojejejejejeeeee
hahaha no i lux... zostawi ci poszukasz sobie innego niewolnika..zachowujesz sie jak szczeniara

Wypaść?! Rozumiem, jakby stało się coś poważnego, ale to, że przyjechał jakiś kumpel (który notabene zostaje w kraju na 2 miesiące) nie znaczy, że facet może olać to, co zaplanował wcześniej ze swoją kobietą. Halo, troche szacunku!!

Gość 123456789.....
boooze co ja najlepszego zrobilam, jestem zla o to ze mnie oklamal z tym ze bedzie tylko z tym kolega i z tym ze mowil ze nie bedzie pil. Eh ja slyszalam ze oni sie tam niezle bawia. Nigdy nie poklocilismy sie tak zeby az tel wylaczyl a przeciez nie bede dzwonila do jego kumpla chyba:(:(

Gość 123456789.....
co ja mam teraz zrobic??? widze ze wiekszosc mnie tylko krytykuje a nie wiecie jak ja sie teraz czuje;(:(:(

znam ten bol:) moge wiedziec ile masz lat? ty i on? Musisz zrozumiec ze faceci to ograniczone istoty i nie przejmuja sie tym co Ty czujesz... mysla ze jak na drugi dzien przeprosza to bedzie wszystko ok:) troche sie pozloscisz i ci przejdzie

Gość 123456789.....
ale ja tez czuje sie teraz podle ze walnelam tym tel o ziemie i sie rozlaczylam:( ja mam 19 lat on 24 prawie

Gość Justyna9999
taaa dzwoń częściej. Słuchaj daj mu luz bo poszuka takiej która nie będzie wydzwaniać do niego bo wyszedł do kolegi

Gość 123456789.....
Moze jedank mam napisac znowu do tego kolegi??? bo juz wczesniej do niego pisalam jak sie nie moglam dodzwonic do mojego chlopaka

Gość Justyna9999
przestań pisać bo zachowujesz się jak jego matka a nie dziewczyna

Gość 123456789.....
gdyby nie byl umowiony wczesniej ze mna to bym nie robila afery ale nie dosc ze zawalil spotkanie ze mna to mnie jeszcze oklamuje, wylacza tel... A ta klotnia tak poprostu sama z siebie wynikla:(

Gość ojejejejejeeeee
czemu nie mozsz zrozumiec ze nie jestes pepkiem siata...to facet , potrzebuje kolegow..POTRZEBUJE ty co zrobilas..wkurwilas go bo zrobilas mu afere o nic jak mowisz ze oni sie tam niezle bawia to sie nie zdziw jak tej nocy znajdzie pocieche w ramionach innej :/w zwiazku trzeba isc na kompromisy a ty nie wiez co to..dancing queen tez...

Gość 123456789.....
sama nie wiem po co, boje sie ze zrobi cos glupiego, nie napewno nie pojdzie do innej. Klotnia byla przez niego, to on przerywal mi w polowie zdania i mowil ze nikogo tam nie ma, ze sa tylko we dwojke potem sie wygadal ze jeszcze ktos itd;/ eh ja poprostu jestem teraz strzepkiem nerwow:(:(

Gość ojejejejejeeeee
guboisz sie we wlasnych zeznaniach..a dopiero co napisalas ze powiedzial ze beda sami ALE TY KOGOS TAM JESZCZE SLYSZALAS ...ale sciemniasz

Gość Justyna9999
on się wygadał czy ty słyszałaś??? ale wymyślasz

ojejejejejeeeee---> po co piszesz jej jeszcze takie rzeczy, ze pewnie znajdzie pocieszenie w ramionach innej?:O dziewczyna i tak sie podle czuje... ja tez bym sie wkurwila na niego. W sumie jestem w takiej samej sytuacji. I tez jest mi przykro, bo obiecal ze przyjdzie po poludiu a teraz nawet sie nie odzywa... Przed chiwla dostalam od niego pustego smsa:O chory na glowe:D

Gość 123456789.....
nie sciemniam mieli byc sami naprawde. jak mu sie wlaczyl tel w kieszeni to slyszalam wiele glosow, potem on zadzwonil powiedzial ze sa sami a jak ja powiedzialam ze slyszalam co innego to sie wygadal. Moze wam sie wydawac ze pisze glupoty ale jestem tak wkorzona ze najchetniej bym rozwalila ta klawiature;/;/ co ja mam robic????? bo sie wykoncze przez to czekanie az on wlaczy tel:(:(

przeciez wyrazne napisala, ze mial sie spotkac tylko z kolega ale jak zadzwonil do niej to slyszala ze jest tam jeszcze ktos a on jej wciskal ze sa sami a pozniej on sam sie wygadal ze jest jeszcze ktos:O czytajcie ze zrozumieniem...

Gość 123456789.....
czemu on mi to robi?:(:( a potem jak przyjedzie bedzie mowil ze jestem najwazniejsza, ze mnie kocha najmocniej na swiecie i takie tam a teraz to co????

Gość ojejejejejeeeee
kafe kosiara a co ona mysli..przeciez tak bedzie , w koncu sie wkurwi i pojdzie do innej :/ TAKIE ZYCIE ..co mam ja pocieszac jak odwalila fochy za nic ..mogla sie poddenerwowac conajwyzej a ona wielce sie na nim zawiodla bo go od niedzieli nie widziala .. ja pierdole...

Gość Justyna9999
czytam ale już się gubię

nie zadreczaj sie tak... pewnie jak ochlonie to wlaczy telefon ale Ty nie dzwon do niego... nie ponizaj sie. To on ma uswiadomic sobie ze zle postapil a jak zadzwonisz do niego to tylko upewnisz go w tym ze cokolwiek zrobi to ty i tak wyciagniesz pierwsza reke...

Gość Justyna9999
ona po prostu wyolbrzymia

Gość 123456789.....
nie, najpierw poprostu sam mu sie wlaczyl tel i zadzwonil do mnie, on nawet o tym nie wiedzial a ja sluchalam, potem zaczelam wydzwaniac on nie dbieral, napisalam do tego kolegi zeby mu przekazal zeby spojrzal na tel no i wtedy zadzwonil . W kazdym badz razie wychodzi na to samo prawie ale co mam robic??? moze rzeczywiscie skontaktowac sie z tym kolegom??? tylko co mam mu powiedziec???

Gość Justyna9999
nie kolegom tylko kolegą

Gość 123456789.....
moze wyolbrzymiam ale za bardzo go Kocham