Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzyłamoniej

Moja sukienka ! Co sądzicie ?

Polecane posty

Gość A ja wiem :)
Śliczna. Gdzie ją kupiłas.

Gość ale to co piszesz nie trzyma
powaznie?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Gość jak sie nie dyskutuje o gustac
to fkazde forum mozna zamknac i rozmawiac o pogodzie, ktora tez pod gusta mozna podciagnac bo przeciez jedni lubia deszcz inni nie :P a co do sukienki, to nieladna, zmarnowany material na firanki i tyle.

Gość Twoje sukienka jest...........
napewno inna niż wszystkie, ale w tym przyapdku moim zdaniem wcale nie znaczy to,ze lepsza i ładniejsza:/ Lubie ciuchy "inne" i nie zakrywam sie od stóp do głowy, ale wg mnie góra zbyt prześwitujaca jak na ślub(kościół), a doł jest okropny. tyle tandentego meteriały, bezkształtnie i bez pomysłu zupełnie:)

Gość Marzyłamoniej
Ja nie biorę ślubu Kościelnego, tylko cywilny bo jestem niewierzaca ;) Co do góry to się zastanawiam, czy nie przerobić żeby nie bła taka aż przeswitujaca, ale jeszcze zobaczę....

Gość esteeeeeee
OMG !!! Koszmar !!! za zadne pieniadze w zyciu bym takiej nie ubrala, nawet w piwnicy :P

Gość fringilla
dramatyczna :( fatalne zdjęcie, wielka beza i zaspa śniezna. Bardzo skraca sylwetkę!!!

Gość sdf
co za brzydactwo i bezguscie. no i w ogole jak mozna sie tak pokazac?? nie masz wstydu??

Gość Marzyłamoniej
Akurat niska nie jestem, wiec o to, ze sylwetke skraca sie nie obawiam ;) A własnie takie suknie z obszernym dołem podobaja mi sie najbardziej;)

Dół nawet , nawet nie ma to jak poczuć się jak księżniczka w dniu ślubu:) ale góra naprawde jest odpychająca:( jak dla mnie taka dla lafiryndy;p:)

Gość bleaeeeeeee
Góra jak od gorsetu z sex shopu, dół jak z resztek firanek... zero elegancji.. naprawdę może się to komuś podobać?

Gość ale wsiórstwo
:o

Gość Marzyłamoniej
Czemu od razu, jak księżniczka ?? To zwyczajnie określony fason się podobać nie może, tylko zaraz chęc bycia księżniczką ? :D Mi się gorset podoba, ale tak jak mowie, możliwe ze nie bedzie jednak taki prześwitujący, jeszcze do końca nie zdecydowałam, a mogę to zmienić. ;)

Gość chardoney
Dla mnie porażka :/

Gość za nic w świecie
Góra, szczególnie z tyłu wygląda jakbyś szła do ślubu w bieliźnie. Góra w ogóle nie psuje do dołu. Ogólnie - suknia mi się bardzo nie podoba.

Gość Meg8989
Sukienka ładna ale góra za skromna do tego dołu za bardzo prześwituje... Ale to Twój ślub, Twoja sukienka Tobie się ma podobać a nie nam ! Szczęścia życzę ;)

Gość mama 8 tygodniowej śmieszki
góra jak od mojego gorsetu poporodowego:) tragedia

jest beznadziejna, będziesz wyglądała w niej jak kura :O ciekawa jestem czy Pan Młody przebierze się za koguta :P piać będzie na pewno jak Cię w tym zobaczy :P

Gość klassyddg
sama lubię ksieżniczki nawet nie długo ide do ślubu w księżniczce ale ta jest jakaś dziwna ...mi się osobiscie ona nie podoba.I jeszcze ten materiał prześwitujący.okropieństwo.

Gość a ja nie bardzo rozumiem
wasze komentarze , zgadzam się z tym że sukienka nie musi podobac się wszystkim ale pisanie o jakiejś kurze i piejącym panu młodym świadczy tylko i wyłącznie o kulturze osobistej a raczej jej totalnym braku osoby piszącej takie bzdury :O:O żenada , mi osobiście sukienka się nie podoba co nie znaczy że autorka nie będzie wyglądac w niej pięknie - jej gust , jej sprawa , jej ślub a odnoszę wrażenie że wypowiadającym się tutaj w dużej mierze zależy tylko na tym żeby wbic szpilę , żeby się tylko drug człowiek nie cieszył za bardzo

Gość Luca Brasi
O gustach się nie dyskutuje. Zrezygnowałabym jednak z cekinów/cyrkonii w miejscu sutek... może w kościele przynajmniej :D

Gość gnjfgcjmgckmghc
dawno tak obrzydliwej sukni nie widziałam bez kitu tragedia ale cóz to tobie ma się podobać