Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolina Herrera25

Pytanie o faceta

Polecane posty

Gość Carolina Herrera25

rozmawialiśmy z chłopakiem o naszej przyszłości,za niedługo mamy razem zamieszkać i rozmawialiśmy o ewentualnym ślubie za 3 lata,zaręczynach za 1ok-1,5 i niby wszystko fajnie bo powiedziałam mu że teraz nie jestem gotowa na zaręczyny ale nie uznaję mieszkania na kocią łapę kilka lat więc za rok byłoby ok.Ale podczas rozmowy On spytał czy jakbyśmy ewentualnie sobie wpadli (ale ja biorę tabletki) to czy bym chciała przyspieszać te plany? w sensie że jego zdaniem to nie byłby dobry pomysł żeby tak z brzuchem etc. Teraz się zastanawiam dlaczego o to spytał,czyżby nie był pewny tych naszych planów i bał się że go na dziecko złapię czy co? Jak uważacie?

Gość Carolina Herrera25
co sie nie odzywacie chuje jebane? po co ja to pisze, dla siebie samej? psy zasrane

Gość greta 21 Szczecin
nie dziw sie ze nikt ci nie odpowaida, skoro jestes taka chamska

Gość Carolina Herrera25
to jakiś żałosny podszyw przecież:o

Gość Carolina Herrera25
no tak chciał wiedzieć co byś y zrobili jakbyśmy wpadli ale czy to znaczy że tego się obawia? że go będę chciała złapać na dziecko? skoro sama nie chcę dzieci... Zastanawiam się czy w tym był jakiś podtekst

Gość Carolina Herrera25
ale on nie chce,początkowo to on planował nasz slub za jakieś 4 lata bo "myślał że od razu ze ślubem chcę dziecko", ale go wyprowadziłam z błędu mówiąc że nie chcę dziecka ani teraz ani za 3 lata a potem to nie wiem dlatego się dziwię skąd to pytanie

Gość Carolina Herrera25
dla mnie to zabrzmiało trochę tak jakby; bał się ślubu i chciał go odwlec a ja żebym nie przymuszała go przy okazji wpadki:o wiem strasznie podejrzliwa jestem ale nie widzę uzasadnienia takiego pytania?