Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolina Herrera25

Pytanie o faceta

Polecane posty

Gość Carolina Herrera25

rozmawialiśmy z chłopakiem o naszej przyszłości,za niedługo mamy razem zamieszkać i rozmawialiśmy o ewentualnym ślubie za 3 lata,zaręczynach za 1ok-1,5 i niby wszystko fajnie bo powiedziałam mu że teraz nie jestem gotowa na zaręczyny ale nie uznaję mieszkania na kocią łapę kilka lat więc za rok byłoby ok.Ale podczas rozmowy On spytał czy jakbyśmy ewentualnie sobie wpadli (ale ja biorę tabletki) to czy bym chciała przyspieszać te plany? w sensie że jego zdaniem to nie byłby dobry pomysł żeby tak z brzuchem etc. Teraz się zastanawiam dlaczego o to spytał,czyżby nie był pewny tych naszych planów i bał się że go na dziecko złapię czy co? Jak uważacie?

Gość Wolvfram
no tak, czyli wszystko zaplanowałaś łącznie z masturbacją ?

Gość Carolina Herrera25
nic nie zaplanowałam, tak rozmawialiśmy o przyszłości a on wyskoczył z takim pytaniem kiedy mówiłam mu że nie mam instynktu i nie wiem kiedy o ile w ogóle będę chciała mieć dzieci, więc dlaczego o to spytał akurat?

Gość kapsk_o
moze po rostu nie chce jeszcze dziecka? bylo gadac z nim poki temat byl goracy:P

Gość Carolina Herrera25
Spytałam czy pyta bo boi się że wpadniemy albo że ja chcę ale powiedział,że nie.Ale teraz się zastanawiam bo przecież nie pytał chyba ot tak? Przydałoby się żeby jakiś męzczyzna się wypowiedział co to mogło oznaczać ;)

Gość kapsk_o
tak czy siak nikt nie siedzi w glowie twojego faceta wiec 100%pewnosci nie ma co on chcial przez to powiedziec moze najpierw woli slub a dopiero potem dzici:) religijny ? boi sie reakcji ludz? itp?

Gość Carolina Herrera25
no ja też wolę w tej kolejności ale wydawało mi się że dla niego to oczywiste, ale Twój argument chyba nie jest odpowiedni skoro on jest za tym żeby w razie wpadki nie przyspieszać planów ze ślubem.Może jakiś mężczyzna cos powie?