Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syropek

Teksty które pieszczą jego ego:)

Polecane posty

Gość truskawencjaaaa$
jestes doskonale zbudowany a te twoje misnie mm..miedzy innymi to:D

Gość ale on duzy!

Gość syropek
Kobitki,rozkręćcie ten temat:)

jak to kiedyś doradziła Aliutka z rodziny zastepczej, trezba często się zachwycać , mówić" jakie to fascynujące";)

Gość callendario
dla Alutki prawie wszystko jest fascynujące:P

Gość to nieważne
ja tam mówię, że grzeszy chodząc po ulicy, bo przyprawia kobietki o zawroty :) dziala zawsze ;)

Gość RozowaPrzyszlosc
"Właśnie gotuję obiad i myślę o tobie. Wyobrażałam sobie, jak stoisz za mną i przytulając mnie czujesz, jak moje krągłe pośladki ocierają się o twoje biodra. :))) Uruchomi każdego! :) --- Mężczyzna od A do Z http://tinyurl.com/356sjja

Gość Amant77
ale dno, nie stać was na nic lepszego?:o nie wiem czym sie wasi faceci zachwycaja, to chyba jakieś karki/dresy :o

Gość angelikatika
Jak gdzies wychodzimy, szczegolnie tezraz latem to mowie 'Ty chcesz tak wyjsc na ulice?Zakryj sie bardziej bo tylko dziewczyny kusisz i jeszcze mi jakas Cie ukradnie':P

Gość syropek
Popieśćmy jeszcze ego facetów:)

Gość syropek
Podbijajcie temat:) Podzielmy się doświadczeniem:)

Facet to nie baba. Komplementowanie urody faceta, to jak mówienie kobiecie "jesteś taka mądra" . Facetowi należy mówić że jest mądry :classic_cool:

a ja mówie: mam problem, ty zawsze potrafisz fajnie doradzić albo: kotku uwielbiam twoje poczucie humoru :) i cos w tym sylu ale to do swojego mena

Gość jhgd
facetom nie mówi się, że są mądrzy... facetom mówi się, że są męscy, zaradni, sprytni - to ich rajcuje!

ale jak nie byłam ze swoim (no ok 5 lat temu więc wieki temu...) to nie musiałam nic mówic o wyglądzie faceta.. to raczej oni łechtali moje ego :) hehe

aa i ogólnie jak cos sie popsuje i chociaz sama mogłabym to załatwic (najczęściej jak nie chce mi sie z tym paprać) móie coś takiego: Misiu zobacz co sie stało, noi co ja mam z tym zrobić (i oczy kota w butach)... nie dość ze zadowolony bo on mądrzejszy odemnie to jeszcze nie musze sie napracować ;) hehe takie kobiece sztuczki

Gość faceta najbardziej kręcą
rozanielone gały na widok jego penisa i taka jest prawda prawd :classic_cool: a reszta to takie naokołopierrdolenie :classic_cool:

Niestety nie każda kobieta to rozumie, niektóre świetnie udają nieporadne, jednocześnie dając do zrozumienia że nie są głupie :D

oo a jak opowiada mi o czyms w pracy (prowadzi własną firme więc wiecznie ma jakies przygodzy albo z podwykonawcami albo z pracownikami) to mówie: kurcze ja bym sobie z tym chyba nie poradziła... albo sprytnie to rozwiązałes hehe ;)

męska rzecz---> i o to właśnie chodzi, bo ja jestem ostrą kobietka i nie dam sobie w kasze dmuchac, w pracy mam poważanie. On wie jaka jestem na codzień dlatego bardzo go rajcuje jak jego kociczka (tak do mnie mówi ;) ) jest taka nieporadna, troche głupiutka i bez niego to po prostu świat jej sie na głowe zawali

Gość heleno p
im więcej rozumu tym mniej uczucia, współczuje takiego związku, bo to bardziej sterowany układ a nie spontaniczny partnerski związek oddanych sobie dusz i ciał, gdy pojawia się kalkulacja i myśl tam nie ma miłości, naprawdę bardzo smutne

Gość tez tak mysle jestes
kalkulujaca suka a nie oddana partnerka oddanego partnera taki zwiazek nigdy w zyciu

hmm.. to ciekawe co mówisz... zważywszy że podumowujesz mój, bardzo zresztą udany i szczęśliwy związek, po paru zdaniach. no ale masz racje i chyba sie rozstaniemy bo to nie ma ma sensu... hehe żal.pl :classic_cool: ja na nic nie narzekam, on tez. Myślimy o wspólnej przyszłości a to co pisze to taka gra. Nikt tu niczego nie kalkuluje. Jesteśmy związkiem partnerskim i ja jestem dla niego a on dla mnie. Takie mamy podejście.

Gość łojdyrydyłojdana
Macie rację. Mnie to też podpada.

Gość wwkjkshhhhhhhhwariujeee
ja mowilam ze jest madry, ze mi imponuje, ze mam dreszcze jak mnie caluje (po 5 latach razem), jak mi cos naprawil cieszylam sie jak dziecko. mowilam ze jestem z niego dumna.

Gość w partnerstwie nie ma grania
i udawania, jest się po prostu takim jakim sie jest i przy dograniu dwu osób jest super. Udawaj dalej i wmawiaj sobie że jesteście dla siebie stworzeni... ale to nieprawda. Ty w związku poruszasz się rozumem a nie uczuciami. To pierwszy sygnał, ze on od ciebie odejdzie kiedyś bo będzie tęskny uczucia prawdziwego, nie kalkulowanego. A myśl i mów sobie co chcesz, jeśli ci to potrzebne dla budowania dobrego samopoczucia

tak, masz racje. Dzwonie do niego i z nim zerwe. człowieku wisi mi twoje zdanie koło tyłka. Kim jestes zeby osądzac mnie po paru zdaniach (swoja droga to naprawde mądry, inteligetny, zaradny i kochany mężczyzna) jakie tu napisałam osądzasz mnie??? ja sie pytam kim???? nie widziałęś/aś nas razem, nie wiesz co razem przeżyliśmy, nie wiesz jakim on jest człowiekiem, jakim ja jestem człowiekiem, a piszesz coś takiego???? zastanów sie człowieku nad tym... nie wspominając juz ze nie prosiłam sie o jakąkolwiek ocene mojej osoby. wszedłeś/aś na topik? to odpowiedaj na temat a nie wywalaj umoralniające teksty