Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny czy któraś

Poronienie

Polecane posty

tak miała?Staramy się mężem już 4 lata o dzidzie.W 33dc dostałam plamienia,na drugi dzień na papierze zostało coś bardzo dużego,ale z nerwów wyrzuciłam to nie przyglądając się temu.Podejrzewam,że to pęchcerzyk płodowy.Po tym incydencie miałam 3 dni niby okresu a teraz znowu plamie.To już trwa 13dzień,nieraz dochodzi ból brzucha jak na @.Wiem,że powinnam iść do lekarza,ale jestem zapisana do mojego na 30sierpnia więc chciałabym dotrwać do tego czasu.Pozatym dostałam nową pracę i ciężko z urlopem.Czy ktoś tak miał,czy coś mi grozi,że tak długo zwlekam z lekarzem?Proszę o poważne odpowiedzi,nie jestem główniarą,ale mam już dość tych lekarzy,starań.Chyba sobie odpuszczam.

Gość ciezarowkaa25
idź do lekarza i to szybko - jeśli zależy ci kiedyś na dziecku żeby je mieć to niewiem na co ty czekasz...

Na co czekam? Mam dosyć,moje starania i porażki sięgneły dna.Nie mam nawet siły i ochoty walczyć.Odpuszczam sobie,nic już nie jest ważne.U mnie nie ma dobrych lekarzy a do swojego mam 120km i tłumy takich jak ja.Czytałam,że macica sama się oczyszcza,więc może poczekam na termin.Nie wiem już nic.Fajnie jest oceniać i pisać jak nie jest się w takiej sytuacji.