Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloria 10000

napiszcie czy mam racje.

Polecane posty

Gość kaloria 10000

jestem razem z chlopakiem 2 tygodnie czasu. fajnie spedzamy czas, widzimy sie przewaznie codziennie po 2-3 czasem 4h. A czasem i 5h, 4h, no różnie. Czasami co drugi dzień się widzimy. Mieszkamy w tym samym miescie, no i...ja z natury jestem spokojna, lubie spedzic sama dzien, poczytac ksiazke, obejrzeć film. A on chce codziennie sie widywać, co mnie przeszkadza. No i np. dziś miał byćw pracy dobę, ale skrócili mu i spytał mnie czy spotkamy się chociaż na chwilę, co ja na to że raczej nie. Nie focha się na szczęście, ale tak mnie irytuje to codzienne widywanie się... czy mam rację w tym ze chce posiedzieć w domu, odpoczać od wszystkiego? nie pracuje, bo mam wakacje, teoretycznie mam duzo wolnego czasu ale wiadomo, i mamie pomagam, a to prawo jazdy robie i mozna powedziec ze swoj wolny czas spędzam z nim... Do koleżanek z nim, dziś raptem moglysmy same poplotkowac, bo wykorzystałam ze go nie ma. Co o tym sadzicie?

Gość kaloria 10000
ale dla niego czas spedzony ze mna jest za krotki... nnajchetniej to by widywał się ze mna przez cały dzien co jest niemozlie. i nie wiem jak mu delikatnie powiedzieć ze nie chce ciagle sie z nim widywac. Tak serio to by mi pasowało 3x w tygodniu się spotkać po 4h.... Czy to za mało?

On to moze odczytac tak, ze sie z nim spotykasz bo aktualnie nie masz nic innego do roboty. Skoro masz wakacje i nic waznego nie robisz, a mu powiesz ze sie nie spotkacie, bo nie, to moze sie poczuc olany. Ja bym sie poczul. Na poczatku czeste kontakty i dlugie godziny spedzone razem sa raczej wskazane ;)

Gość kaloria 10000
długo nie byłam w zwiazku i miałam full wolnego czasu dla siebie, dla znajomych, a teraz on mi to odebrał. Dla mnie spotkanie 4h jest wystarczające, nawet za dużo, a dla niego nie...

To mu to powiedz, jak mu zalezy to zrozumie i sie dostosuje, jak nie to go olej. Dwa tyg to prawie tyle co nic :)

Gość kaloria 10000
jeszcze 3 ;) a co przeszkadza Ci?

Gość Donnita
masz racje :D mnie by to meczyło niesamowicie... uzaleznianie sie od faceta ? phi !