Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloria 10000

Czy mam rację? proszę o opinię.

Polecane posty

Gość kaloria 10000

jestem razem z chlopakiem 2 tygodnie czasu. fajnie spedzamy czas, widzimy sie przewaznie codziennie po 2-3 czasem 4h. A czasem i 5h, 4h, no różnie. Czasami co drugi dzień się widzimy. Mieszkamy w tym samym miescie, no i...ja z natury jestem spokojna, lubie spedzic sama dzien, poczytac ksiazke, obejrzeć film. A on chce codziennie sie widywać, co mnie przeszkadza. No i np. dziś miał byćw pracy dobę, ale skrócili mu i spytał mnie czy spotkamy się chociaż na chwilę, co ja na to że raczej nie. Nie focha się na szczęście , ale tak mnie irytuje to codzienne widywanie się... czy mam rację w tym ze chce posiedzieć w domu, odpoczać od wszystkiego? nie pracuje, bo mam wakacje , teoretycznie mam duzo wolnego czasu ale wiadomo, i mamie pomagam, a to prawo jazdy robie i mozna powedziec ze swoj wolny czas spędzam z nim... Do koleżanek z nim, dziś raptem moglysmy same poplotkowac, bo wykorzystałam ze go nie ma. Co o tym sadzicie? dla niego czas spedzony ze mna jest za krotki... nnajchetniej to by widywał się ze mna przez cały dzien co jest niemozlie. i nie wiem jak mu delikatnie powiedzieć ze nie chce ciagle sie z nim widywac. Tak serio to by mi pasowało 3x w tygodniu się spotkać po 4h.... Czy to za mało?

Gość kaloria 10000
za wcześnie na takie rozmyślania, to początki. Ale miło spędzamy czas, rozmawiamy, wychodzimy gdzieś, jest ok. póki co nie mam zastrzeżeń

Gość on się zakochał a ty nie
odwzajemniasz uczuć i tyle:P jakbyś była zauroczona to nie wypuściłabyś go z ramion. Sama się zastanów, spotykacie się od dwóch tyg, to powinna byś pełna fascynacji znajomość a ty już chcesz od niego uciekać:O

Gość kaloria 10000
jesteśmy ze sobą 2 tygodnie. On ma 23, a ja 21. I miałam paru chłlopaków więc sądzę że niedojrzała nie jestem, ale za w pełni dojrzałą też się nie uważam

Gość kaloria 10000
problem opisałam w temacie

Posiadanie chłopaka a posiadanie chłopaka to dwie różne sprawy wbrew pozorom Zakochani czasu nie liczą a Ty chcesz mu go dozować, nie sadze abyście do siebie pasowali albo może inaczej on jest bardziej dojrzały od Ciebie

to bardzo krotko: chlopak po prostu nie moze sie toba nacieszyc:) uwierz mi ze za kilka lat zmienilo by sie to o 360 st.:)

2 tygodnie, to niewiele. on jest Tobą zafascynowany, przede wszystkim ostro zauroczony i chce spędzać jak nawięcej czasu z Twoją osobą. to nie jest dziwne :O🖐️

Gość kaloria 10000
jestem jego drugą dziewczyną.. . niedawno mi powiedział, że meczyła go ta pierwsza, bo ciagle chciala sie z nim spotykać...wiec był w taiej samej sytuacji co ja. NIby mowi ze lepiej jest sie spotykać rzadziej niz czesciej, bo jest czas na tesknotę, a z drugiej strony wraca z pracy i chce sie ze mna spotkac na 10min

Gość akunamatata
nie wiem jak można spędzać tyle czasu z jedną osobą, nawet tą najukochaniszą :/ warto mieć swoje sprawy, wolny czas, koleżanki itp. trzeba za sobą troszkę zatęsknic i mieć tez własne życie towarzyskie :)) moim zdaniem... :D

Gość kaloria 10000
tez jestem takiego samego zdania... ale denerwuje mnie nawet to, ze on chce nawet chwile sie ze mna spotkać. pojechałam kiedys spotkać sie z kolezanka to oczywiscie przyjechał po mnie, co tez mnie draznilo