Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calajacalajacalaja

cala ja

Polecane posty

Gość calajacalajacalaja
widzicie? wlasnie dlatego moze zaczelam od zalet..:( moze i jestem prozna. ale trudno po czyms takim czuc sie cos warta. wyjatkowa :( :(

Gość ktos nienormalny!!!!!!
a jak wrozycie strzelca z wodnikiem?

Gość wierzaca, doswiadczajaca
to nie wiem..widze ze jestemy rozne od siebie, ja jakbymmiala cien watoliwosci rozdmuchalabym sprawe, i postawila jasno: o co chodzi? bo odchodze nie podoba mi sie to itd.. w zwiazku wazny jest dialog, nigdy zaden factemnie nie zdradzil malo tego jak byli tacy co wczesnie j zdradzali przy mnie sie zmieniali, ja po prostu jestem uczulona jak na smierc na takich gnojkowa oni to chybna wyczuwali nie wiem, nie wiem, sory ale takie laski ...nie potrafie zrozumiec tego, jak mozna dawac szanse? nie ma mowy. gnoje do gnoju i koniec.

jestem tego samego zdania, zdradzil raz to zdradzi drugi a ty bedziesz dawac mu kolejne szanse? opamietaj sie dziewczyno bo nie warto

Gość calajacalajacalaja
wiem ze podstawa zwiazku jest rozmowa. rozmawialismy duzo na rozne tematy. tluklam mu do glowy co mysle o zdradach. nigdy go na 100% nie zlapalam. az do teraz:( wierzylam w jego zapewnienia. rozmawialismy duzo bo uwazam ze to podstawa zwiazku. komunikacja. :(:(

przestan glupia dupo:) nie jestes prozna!! zansz swoja wartosc i tego sie trzymaj chocby nie wiemco, to czego ci brakuje moim zdaniem to stanowczosc. nie znaczy nie, zdradziles, uderzyles, zegnajptylko tyle,nigdy wiecej nie stawiaj na druga szanse, takiegompojecia nie ma. jak sie tego bedziesz trzymac, faceci beda latac za toba jak pszczoly do miody alebo muchy do gowna mowiaxc dosadnie.

mnie juz uderzyl:(

Gość calajacalajacalaja
powrotu nie bedzie. to nie tak ze wsyztsko wybaczalam. cos czulam, ale nie wiedzialam, czasem sobie cos dopowiedzialam, czasem sama sie nakrecalam. a teraz zlapalam.zle mnie potraktowal. plus jego slowa i zachowanie na koncu szkoda gadac. wiem ze to kolejna prozna rzecz ale nie byl mnie wart. wiem. a mimo wszytsko czuje sie malo warta i moze niektorzy z was pomysla ze skoro sie czuje nic nie warta to moze rzeczywiscie byl dla niej za dobry? moze to ona nie byla warta? moze:( mysle ze bylam dla niego dobra. mysle ze moim bledem byloz e moze nawet za dobra tak jak w ksiazce "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" :(

do ktos nienormalny-dlaczego z nim jeszcze jestes>?to szmata..moja mama tez dostala raz drugi doszlod do tego ze miaala odwolac slub,ale no co tam zaproszenia wyslane,copowiedzal udzie itd? i skonczylo sie na posiniaczonym ciele, mnie w brzuchu chceztak skonczyc? prosze bardzo wierz dalej w zapewnienia i modlitwy pod Sw obrazem ze juz tak napewno nie bedzie...zalosne

Gość calajacalajacalaja
do ktos nienormalny... moze i zlozne jak ci tu kolezanka pisze. wierze ze go kochasz, ale ja rownierz uwazam ze powinnas odejsc. od tego sie zaczyna. :( kiedy ktos powiedzial ze zdrade przed slubem nie nalezy wybacz po slubie mozna sie nad wybaczeniem zastanowic. strasznie utkwily mi w glowie te slowa.

Gość witamwklubie
wierząca, nie znam Ciebie ale podziwiam za podejście :) kiedy wy baby się wreszcie nauczycie, że istocie takiej jak my, facet, myslącej przez 95% swojego zycia, nie można dawac żadnych drugich szans itp ? nie szanujemy takich kobiet.

Gość witamwklubie
myślacej kutasem miało być

Gość calajacalajacalaja
naprawde nie szanujecie kobiet ktore wam daja kolejna szanse? nie potraficie docenic tej szansy?