Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeże ciasto

Jara mnie brat mojego męża...

Polecane posty

Gość świeże ciasto

Jest boski, wszystko mi sie w nim podoba, wiem, ze uwielbia sex, chcialabym z nim tak pare numerkow szybkich, ale intensywnych... Szkoda, ze to tylko marzenia.... Kocham mojego meza, jest strasznie podobny do brata, ale nie ma tego czegos, co pociaga mnie w szwagrze... Od tych mysli chyba zwariuje.... Nie raz bylismy blisko, ale zawsze cos nam przerwalo, teraz nie ma juz na to szans:(

Gość najdziwniejszy....
chyba zakalec

Gość świeże ciasto
Ale on jest naprawde cudo, jego gadka mnie powala, widzialam go nago i moglabym sie nawet teraz zucic... a nick, to nick- grunt, ze wolny.

Gość świeże ciasto
Kocham swojego malza, ale moj szwagier to moja fantazja... wiem, ze go pragne, a nie moge go miec... On jest ode mnie 16 l starszy, ma zone, 3 dzieci....

Gość zakalec
tez wolne :classic_cool:

Gość świeże ciasto
Nie poradze nic na to co siedzi w mojej glowie......

Gość mały odkrywca
ja wiem co on takiego w sobie ma że cię aż tak kręci: jest nieosiągalny a męża możesz mieć na co dzień. Może zróbcie sobie osobne wakacje?

Gość mądrą nie umrzesz nigdy...
ale co tu dadza osobne wakacje, ja pragne jego... Moj problem polega na tym, ze pragne szwagra, a kocham meza... Moze, gdyby ten przy kazdej okazji mnie jeszcze nie kusil, to ok....a tak widzmy sie sporadycznie, ale z jego gadki wnioskuje, ze tu i teraz... spontan... w moim mezu tego brak- odpekac obowiazek i ok....

Gość dupaMatrioszki
ja np. jaram chłopaka mojej siostry ale nigdy bym jej tego nie zrobiła. wiec zepnij poślady i zapomnij !

Zakazany owoc smakuje najlepiej;pale gdy juz sie go posmakuje ten smak przechodzi ...zostaje tylko goryczka..rozumiesz?

Baby jakie wy czasme jestescie puste, pelne egoizmu to nic, tylko we wrzacym oleju was piec az skora odpadnie :P :D