Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jestes carrie?

Polecane posty

pśp poziom żenady jaki sobą reprezentujesz zenitu sięga hahah. kto ci takich bajek naopowiadał, ze kazdy psycholog ma być dobry? ja bede tym do dupy :D nie rozumiem za bardzo po tzo tu w ogole przychodzisz i obwieszczasz nas tymi swoimi "zajebistymi" spostrzeżeniami. zapominasz tylko dopisywać do nich "żal.pl" pasowaloby idealnie :D

Psp skomentuje to tak - hahahahahahaha, a teraz czysc mi monitor, bo tylko do tego sie nadajesz. :classic_cool: Z nim mozesz pokonwersowac na swoim jakże wysokim poziomie.

Gość Ana.belll
Zapłakana Husky zmykam ;) miłych snów :D ;)

ja pierdole. psp mysli ze ktos tutaj chce ją nasladowac?? hhaaha i tzo jeszcze? moze ci zazdroscimy? nie pśp.. my się z tobą w nitz nie bawimy. uwierz.. nie chcemy ci nitz odebrać. nie musisz już się czuś więcej zagrożona :D ok? ps: święty mikołaj też nie istnieje..

wielbicielka- wyleczyć się z uzależnienia od cafe? Czy to aby na pewno realne? :D

bo ja jestem kurwa ekshibicjonistą i lubie lansować na kafeterii moją miłość do carrie i szerzyć naszą zajebistość :classic_cool: a, że jestem nołlajfem to realizuje się na kafe :classic_cool: 🖐️

posrani to są ci co myslą, ze my tutaj naprawde chcemy blyszczec. ja to nawet nie wiedzialam, ze cos takiego funkcjonuje jak bycie "gwiazdą" na forum :D

Gość idźcie juz spac dzieci
🖐️

Gość rzal pl [czesc]

no przecze przecze.. jak mi wszyscy piszą, że chce się lansować tutaj, to sobie robie z was dalej jaja. smiesznie jest :D

Ok, masz ratzję Carrie, żarty się skończyły. Od jutra zaczynam nowe życie. Rzucam wszystko co mam (a nie mam nitz, jak każdy totalny przegranietz, czytaj - gwiazda kafe:classic_cool:) i całkowicie poświęcam się napierrdalaniu postów i tworzeniu nowych, coraz to durniejszych topełów na kafe, aby być tak szanowaną i kochaną jak pśp😭 Też chcę być gwiazdą! 😭 Będę żeńską wersją Luntka Star, tyle , że kafeteryjną😭❤️:classic_cool: Tylko czy pśp oddałaby tytuł gwiazdy kafe, wątpiliwa sprawa:(

Gość Ana.belll
ty to juz glupsza nie mozesz byc co wielbicielka? bardziej pusta niz dmuchana lala!:D