Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneterina

Co może znaczyc to ze on tak nalega na spotkanie??

Polecane posty

Gość aneterina

Witam.Mam za pare dni spotkać sie z byłym(nie widzieliśmy sie wiele miesięcy) który podobno mnie kochał i bardzo złamałam mu serce,zerwanie było przez moje zachowanie ale to on zerwał bo miał dość... tak przynajmniej myślałam ostatnio,jednak pisaliśmy i dowiedziałam sie ze tak naprawdę powód był inny koleś który sie kręcił obok mnie a on myślał ze wole tamtego. pisaliśmy i tak jakoś napisał mi ze sie che ze mna spotkać, potem coraz bardziej zabiegał o spotkanie... no i sie zgodziłam, jego plan na spędzenia dnia to był relax w saunie,na basenie lub jakuzy,później piwko lub drink w knajpce .... O co może mu tak naprawdę chodzić?? czy może jednak tak jak mówi i chce tylko pogadać? Wiem ze możecie mI napisać ze go nie znacie wiec nie możecie powiedzieć o co mu chodzi ,proszę tylko by mi podpowiedziano co najczęściej oznacza takie zachowanie u faceta...Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość mały odkrywca
Moim zdaniem facet albo chce cię na nowo zdobyć albo się na tobie odegrać. Tak czy siak nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki;)

Gość aneterina
To już by był 3 raz.byliśmy z sobą pare lat temu,później odnowiliśmy znajomośc. Po kolejnym rozstaniu on odezwał sie ze mam do niego napisać no i napisałam ale po kilku miesiącach...

Gość mały odkrywca
nie szkoda ci na niego energii? nie lepiej zakręcić się w okół kogoś nowego kto nie będzie się bawił w ciuciubabkę?

Gość aneterina
Od jakiegoś czasu próbowałam, niestety kocham go i nie potrafię pokochać innego i na innego spojrzeć tak jak na niego...szkoda ze wtedy nie wyjaśniliśmy wszystkiego bo by pewnie nam sie ułozyło:/

Jak facet nie potrafi mowic o tym co czuje, mysli, co mu sie wydaje, to znaczy ze nie umie rozmawiac normalnie z Toba. Bez szczerosci zaden zwiazek nei ma szans, po ile macie lat?

Gość aneterina
21

Gość aneterina
A nie jesteśmy już razem, rozstaliśmy sie i o sie che spotkać po kilku miesiacach od rozstania...

Daj sobie luuzuu tak Ci powiem. Pewnie go jakas zostawila, i sobie o Tobie przypomnial, zeby sie pocieszyc. Bardzo dobra rada: Nie wracaj po ran n-ty do tego samego faceta. Powodow jest cala masa, przede wszystkim on nie traktuje Cie juz tak powaznie jak powinien, no i zna Cie na tyle, aby moc Cie wykorzystac, w sensie, nie mam na mysl tu nic strasznego, ale bedzie Toba manipulowal. Taka natura nasza.

Gość buahahhhahhhahah
jakuzy- jebłam. thx :D

Gość aneterina
Hept dzięki za rady:) Niestety już sie umówiłam i nie mogę odwołać...

Gość mały odkrywca
ależ owszem, możesz. Tylko ie chcesz;)

Nie ma co wracać do byłych fagasów...to tak samo jak zjeść 3dniowe nadgryzione jablko,nie bedzie juz takie smaczne jak na poczatku;p

Gość aneterina
No w sumie nie chce bo i mam złudna nadzieje ale i nie lubię tak odwoływać spotkania...A z tego co wiem to nie miał ostatnio nikogo i To ja sie 1 do niego odezwałam.ja byłam wdey bardzo zajeta to on napisał ze szkoda bo by sie chciał spotkać...wiec sie nie spotkaliśmy. potem wymyśliłam pretekst :on posiadał mój ulubiony film) by mi go nagrał a ze on miał z napisami to postanowił mi go z lektorem sciagnoc, no pisaliśmy jeszcze pare dni i wtedy on zaproponował to spotkanie...

Gość mały odkrywca
to ja cię juz nie rozumiem:O odezwalaś się pierwsza do faceta, on cię gdzies tam zaprosił i się pytasz co to znaczy że cię zaprosił:O Ty siebie lepiej zapytaj co to znaczy że się do niego odezwałaś i czego ty od niego chcesz? Przede wszystkim zapytaj siebie czy warto?

Gość aneterina
to on 1 napisał ze mam sie odezwać i podał mi swoje gg to sie odezwałam po kilku miesiącach;/ Ja wiem dlaczego do niego napisał bo miałam nadzieje ze on czuje nadal to samo co wtedy do mnie. i co ja do niego nadal...I jesli on nadal cos do mnie czuje i będzie chciał ze mna byc to myślę ze warto, jeśli nie to może w końcu sie otworze na innych facetów,bo miałam innych w miedzy czasie ale to nic nie dało, bo wciąż miałam nadzieje...

Gość pewnie chce ciebie puknąć
bo go nowa panna odstawiła i się spieszy bo jak się zwiążesz to pewnie się nie uda :D