Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemogespać

Co tu taki spokoj? Gdzie sa wszyscy?!?!

Polecane posty

kompleksy mam i w ogole... :D jak tu w takiej sytuacji nie byc skromnym?:O bardzo cicha wielbicielka - zranilas me uczucia :O

A ja już się cieszyłam, że rozkminiłaś, jak napisałas małgorzata :-( a co to mialoby byc? Rzata małego? Hahaha :-P

Gość Ana.belll
wielbicielka tak jak wszystkie pojebane lesby ty poprostu nienawidzisz facetow! lepszy jest lutek,takie chuj wie co,bo to takie trendy teraz jest:( ja pierdole!

zwrocilas mi raz uwage i sie pilnuję :P ale lapie sie na tym, ze w myslach jestes dla mnie rzta małego hahha :D wielbicielka nie mogłabyś na konietz okazać się przystojnym, mlodym i bogatym fatzetem? :D

rzada (zada) malego, Gosia, to juz wiem jak masz na imie rzata małgo - ciezko powiedziec :D

codziennie mu pisze, że jest taki zajebisty.. a on dalej ma kompleksy :(

Nie mam małego zada :O :-D Szejku a co Ci dolega? Masz za zielone oczy?! a ja myślałam, że to na pierwszy rzut oka widać :-( ze jestem gośka

Żąda małego raczej.. :D ale ta wersja z zadem jest fajna! :p I za cholere nie wpadlbym na to ze jestes Goska... nihuhu :p I oczy wolalbym miec czarne noo :( Husky - wy dalej z tym luntkiem ?:>

Szejku, przykro mi:( Przecież ja nic takiego nie powiedziałam! 😭 Wiem, moje żarty są czasami baaaardzo suabe:(🖐️ Ja tak naprawdę bardzo Tzię lubię:) ana.belll dementuję plotki jakobym była lesbijką:O To, że mam słabość do Husky jeszcze nic nie znaczy:classic_cool: A Luntek jest przecież najprawdziwszym mężczyzną! 😭 Husky , niestety jestem tylko młodą, piękną, piekielnie inteligentną:classic_cool: i bogatą kobietą:classic_cool:🖐️ I jak już wspominałam - jestem samozwańczą Miss Świata 👄

bzyczek kupil swojej husky zajebiaszczą szyneczke ale czad mam kanapke chce ktos gryza?

teraz to farciarz, ale jak ja za tobą się tyle czasu uganiam to masz w dupie 😭

Bardzo cicha wielbicielka - ja tez sie na takie cos nie pisze, jak wieksza zabawa to tylko 1m2k

szejku a skad ty mozesz wiedziec czy cie jara 1k i 2 m :D no chyba, ze mowisz o oglądaniu na filmie :>