Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemogespać

Co tu taki spokoj? Gdzie sa wszyscy?!?!

Polecane posty

na jakie dzien dobry. juz dobre poł roku skamle u twojego rozporka :(

Rozwalilas mnie z tym skamleniem ;D I ja kto co.. raczej nigdzie nie idzie! Bardzo cicha wielbicielka - zaiste dziwne z was istoty :classic_cool:

andrzej. moze sie bede wlasnie w tokio ukrywac, kto wie? bo planuje w przyszlosci jakis napad na bank. bo niestety na was drodzy panowie liczyc nie mozna. opierdalacie sie zamiast dostarczać nam kobietom zer na koncie :(

no wlasnie. nigdzie sie nie wybiera.. a miauo byc jego sam na sam z migdaukami :( zgadnij czyimi:classic_cool:

Pewnie ze nie, ba.. ja sie raduje ze nie tylko ja jestem pojebany! :D

to była ironia? bo to naprawde bylo subtelne jak na mnie :classic_cool: jeszcze bys mi się spuoszył, a tego bym sobie nie darowaua

szejku ja to do ciebie mam ogromny żaaaal. być w 100licy i nie skorzystać 😭 może pamela anderson nie jestem, ale slyszalam opinie, ze robie to z wielkim wczuciem się i wkładam w to serce :classic_cool:

wielbicielka - to przeciez komplement byl. Obrazac bys sie mogla gdybym nazwal Cie przecietniakiem a tak nie jest ;) Husky - w to juz nie uwierze :D

jasne, ze nie. takby ci bylo fajnie, ze dalej bys w to nie wierzył i kazau się szczypać.

jestes zajebista, to chyba oczywiste ja sie tylko zajebistymi ludzmi otaczam :classic_cool:

wielbitzielka, a ty jak uważasz? brajan grał w tych miodowych latach czy nie? podobno grau, ale nie wspomina o tym w swojej biografii :(