Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menie

2 kreseczki na teście a plamienie

Polecane posty

Gość menie

Witam . Proszę o pomoc zrobiłam 2 testy dzień po dniu i na każdym z nich pojawiły się 2 kreseczki bardzo blade byłam w tym cyklu stymulowana tab Clo od jakiegoś 1tyg boli mnie brzuch tak jak na miesiączkę ale dziś dostałam jasnobrązowe plamienie w czoraj byłam u ginekologa ale nie mógł jeszcze nic powiedzieć oprócz tego że endometrium pogrubione macica powiększona i nic więcej Proszę o pomoc czy coś mi może być ?? czy to aby na pewno Ciąża ?? Kreski są i to nie tylko ja je widze ale to plamienie mnie bardzo martwi a brzuch boli mnie tak jak przy miesiączce Proszę odpiszcie bo się zamartwię w dodatku w Piątek jadę na wakacje i sama nie wiem co robić :(

Gość fgfdhdfh
Prawdopodobnie to ciąża :)

Gość menie
ale czy to normalne że tak boli jak przy miesiączce i do tego doszły jeszcze te plamiania takie koloru jasny brąz wiem że za dużo nikt mi nic nie powie bo nikt nie siedzi w moim organizmie ale czy ktokolwiek tak miał ? i był w ciąży ?? kiedy lekarz może mi potwierdzić tą ciąże ? Jezu jeszcze nigdy tak nie panikowałam jak teraz :(

Gość fgfdhdfh
ja w ciazy ani razu nie plamilam, ale sa kobiety, ktore maja @ jeszcze np. przez 1-3mies. plamienie moze w sumie oznaczac i poronienie jak i normalnie rozwijajaca sie ciaze.. gin. powinien ci cos zapisac na podtrzymanie ciazy tak mi sie wydaje :)

Gość fgfdhdfh
a bole jak na @ sa jak najbardziej normalne :)

Gość fgfdhdfh
ciaze najlepiej jak pojdziesz potwierdzic w 6-8tyg. ciazy :) to powinien juz cos zobaczyc

Gość menie
kompletnie nic mi nie przepisał i jak to ują na samo dzieńdobry jak mu pokazałam test to powiedział że on nie umie interpretować testów i że zobaczymy na usg widział tylko endometrium powiększone i macica powiększoną do tego zobaczył jakąś czarną plamke o wielkości 4mm i powiedział że całkiem możliwe że w tym miejscu pojawi się ciąża ale nic więcej mi nie mógł w czoraj powiedzieć :(

Gość fgfdhdfh
bo lekarze na samym poczatku ciazy podchodza do niej bardzo sceptycznie.. jest duzo poronienien do 13/14tyg.

Gość menie
a no i powiedział mi że nie widzi żeby zapowiadało sie na miesiaczke bo to całe endomertium nie jest o takiej wielkości jak powinno a tu dziś się okazuje że coś dziwnego ze mnie leci :(

Gość menie
w takim razie poczekam zobacze czy z tego plamienia rozwinie sie dziś miesiaczka czy nie jak nie to jutro biegne do lekarza ale tym razem już innego zeby zobaczył czy nic się strasznego nie dzieje

Gość menie
narazie uciekam na małe zakupki napisze wieczorkeim czy ustąpiło czy nie narazie wielkie dzieki za tak szybką odpowiedz :) troszke się uspooiłam mam nadzieje ze w końcu się udało i pujdzie już wszystko w dobrym kierunku :) Pozdrawiam

Gość menie
na ciąży zależy mi i to bardzo poczekam do popołudnia i zobaczmy jak nic się nie zmieni i będe dalej takim samym kolorem plamić to odrazu pujdę do lekarza prywatnie ale teraz wielkie dzięki za odpowiedzi :)

Gość nikoletta m.
Menie,jesteś w ciąży.To plamienie to efekt zagnieżdżania sie zarodka.Ja też tak miałam.

Gość menie
a długo tak plamiłaś i czy ten kolor się zmienił tego plamienia czy był cały czas tak samo ? kurcze nawet nie wiecie jak się boje :( nawet nie sądziłam że tak będę panikować :( strasznie będę się cieszyć jak to faktycznie się okaże ciąża :)

Gość menie
i dostałam miesiączke czyli jednak oby dwa testy z kłamały mnie :(

Gość menie55
Witam dziewczyny właśnie mi się z kończył ala okres trwał 5 dni a zawsze mam 7 dni i krwawienie było małe na początku tylko w pierwszym dniu były malutkie skrzepy a potem już tylko krwawienie czy nadal mogę liczyć na ciąże już mnie piersi nie bolą i w sumie nic mi już nie dolega ale nadal mam cichutką nadzieje że w końcu się udało :)