Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darunia88-88

czy możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość darunia88-88

witam mam pytanie kochałam się z chłopakiem 1 sierpnia a 10 sierpnia miałam dostać okres i niestety go nie mam czy możliwe że jestem w ciąży czy miałam dni niepłodne?wczoraj robiłam test i wyszedł negatywnie ale nie wiem czy nie zrobiłam go za szybko...prosze o pomoc

Gość aquarius
a jak się zabezpieczaliście?

Gość darunia88-88
no wlasnie na poczatku wogole ale nie wszedl we mnie tylko mnie dotykaLl...ale boje sie bo slyszalam ze przed wytryskiem sa tez plemniki...

Gość aquarius
nie jesteś w ciaży. Lecz nie rozumiem, nie wszedł w ciebie ale boisz się plemników? To wchodził czy nie? Tzn płynów ustrojowych, gdzie nie ma plemników które mogą zapłodnić. Taki URBAN LEGEND

Gość darunia88-88
nie wszedl we mnie tylko jezdził mi penisem po pochwie dlatego sie boje....a jesli mialam dni plodne to sluz im sprzyjal

Gość aquarius
Kobieto, ciaża nie zachodzi na pochwie, lecz wewnątrz, dokładnie to proszę sobie znaleźć w necie. Jeżeli, Ci się nie spuścił na pochwę i nie wcisnął palcami do niej, to nie widzę możliwości na ciąże.

Gość darunia88-88
no cóz poczekam jeszcze troche brzuch mnie na okres boli ale narazie go nie widac...

Gość aquarius
rozumiem twój stres, ja tez miałęm ostatnio taki schizy, chociaż się zabezpieczałem. Myśli, typu może cos przeszło, może natura mnei chciała ukarać, albo coś:P Nie będziesz w ciążyi życzę mołej zabawy na przyszłość:D

Gość darunia88-88
i dalej okresu nie ma:-/

Gość kolololo
u mnie też nie ma, a miał być 10....i czekam i wariuje :( i też 1 się kochałam z facetem, ale wszystko było ok... przecież...

Gość darunia88-88
a myslisz ze wykonanie testu po tygodniu to za szybko?

Gość kolololo
mysle ze tak.. trzeba poczekac conajmniej 14 dni, wtedy bedzie wiarygodny. ale do tego czasu zejde na zwał...

Gość mysz
to nie za wczesnie, test powinno sie robic w dniu spodziewanej miesiaczki lub poźniej, Ty powinnas miec okres 10 a test robiłas 11 więc jeśli wynik negatywny to spokojnie;) nie jestes w ciązy

Gość darunia88-88
ale stosunek byl 1 sierpnia wiec nie wiem czy nie za wczesnie na test i czy by juz pokazalo a do dzis nie mam okresu wczoraj powtorzylam test i negatywny ale dalej mam schizy

Gość darunia88-88
może ktoś inny wyrazi swoje zdanie?