Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlzyta

na zakupy do warszawy? hmmm

Polecane posty

witam, zależy mi na Waszej pomocy.mam pytanie, czy wg Was jest sens wybierania się w najbliższych dniach do warszawskich centr handlowych? potrzebuję zrobić zakupy typu sukienka na wesele ( ale nie taka typowo weselna- gorset, kwiatki itp, tylko takie raczej typu z h&m),buty ( ale jeszcze nie zimowe, ani jesienne ;) poza tym czy są jakieś wyprzedaże? i które centrum handlowe najbardziej polecacie- arkadię, galerię centrum, złote tarasy ? czy coś innego? ważne jest też żeby ceny nie były zawrotnie wysokie ;D pisze o tym tutaj, teraz, prosząc o odpowiedzi, gdyż mieszkam trochę daleko od stolicy i chcę się ustrzec przed strata pieniędzy na podróż i przed stratą czasu. z góry serdecznie dziękuję za pomoc :)

Drogie warszawianki i forumowiczki znające warszawskie centra handlowe, piszcie ! :D proszę

Wyprzedaże już się skończyły albo się kończą. Wchodzą już kolekcje jesienne niestety, ale jak się poszuka, to zawsze się coś znajdzie. Jeśli chodzi o mnie, to najczęściej kupuję w Galerii Mokotów albo w Złotych Tarasach. Jednak wszystkie sklepy się powtarzają z tym, że może nie zawsze jest w nich to samo. Na twoim miejscu wybrałabym chyba Złote Tarasy, bo masz blisko też do pasażu w centrum, a jeśli jeszcze będzie mało, to metrem można podjechać do Arkadii.