Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KroplaMorskiegoLubczyku

Na ile do szpitala?

Polecane posty

Choć moje pytanie wyda Wam się błahe, to będę wdzięczna za odpowiedź. Piszę opowiadanie i chcę, by było wiarygodne. Moja bohaterka chciała się przespać, gdyż była smutna. Chciała zjeśc jedną tabletkę nasenną, a w amoku, czy tam szale wzięła całe opakowanie. Poroniła. Lekarze biorą to za próbę samobójczą i zamykają w szpitalu na oddziale psychiatrycznym. I tu pojawia się moje pytanie. ILE ona ma tam leżeć? A w zasadzie ile powinna? Ona nie chciała sie zabić. Połknęła tyle tabsów, bo była w rozpaczy i marzyła, by zapomnieć o złych wydarzeniach. Chciała SPAĆ, a nie umierać, ale lekarze jej nie wierzą. Jak uczynić opowiadanie wiarygodnym? Pomóżcie.

Gość lalalatralala
powinna zostać jak najdłużej , idiotka nawet leków nie potrafi wziąść!!!!! jest zagrożeniem dla samej siebie!

Gość dariuszek to ja
nikt normalny nie bierze na sen całego opakowania!!! najlepiej niech sie zajmą tym fachowcy

Chodziło mi o to w opowiadaniu, by zaznaczyć., że sytuazja ją przerosła. Że chciała jak najszybciej zasnąć, by nie myśleć o tym, że facet ją zdradził A lekarze myślą, że chciała się zabić z tego powodu. Siebie i dziecko. Co było nieprawdą.

Jeżeli akcja się dzieje w Polsce, to nie zamkną jej w psychiatryku bez jej zgody. Takie realia. W rodzinie mojego faceta był taki przypadek, że koleś miał dwie próby samobójcze i puszczali go do domu. Trzecia niestety była udana:-(

Ona już JEST u specjalistów. I kiedy ona leży sobie przykuta do łóżka pasami (była agresywna gdy dowiedziła się, ze straciła dziecko), to wpada na salę jej facet, który wyzywa ją od morderczyń i jej były, który rzekomo zmarł. Pokręcona historia, ale cóż. "zmarły' próbuje wszystko wyjaśnić, ale lekarze nie wierzą. Po ilu dniach sa szanse, ze ona wyjdzie ze szpitala/ Nie chce pisac, ze już, bo to się wyda nieprawdziwe.

Akcja dzieje się w USA. W NY. Laskę przywieźli do szpitala, bo znalazł ją znajomy i jako, ze była agresywna, to naszpikowali ją środkami uspokajającymmi i przywiązali do wyra. Ona teraz chce się dowiedzieć za ile może wyjść i nie wiem co napisać...

Gość retyyf
dopisze własny scenariusz.Lekarz zamknął dziewczynę w szpitalu psychiatrycznym na pół roku.Dziewczyna była zagrożeniem nie tylko dla siebie ale i innych ludzi więc miała specjalny pokój była związana pasami.Lekarz nie tylko podawał jej leki ale także kochał się z nią.Po pewnym czasie dziewczyna zakochała się w lekarzu zaszła w ciąże.Pół roku mineło dziewczyna wyszła urodziła dzidzie ożeniła się z lekarzem żyli długo i szczęśliwie.

Gość maja1995
Dasz potem przeczytać?

Szukam dziewczyny z profilem nickiem kroplamorskiegolubczyku, mam do niej ważną sprawę i chciał bym z nią pogadać. Kontakt na gg 10780097 lub ostryjagoda@gmail.com