Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska. mamusia.

CZY DO ŻŁOBKA MUSIALYSCIE DOSTARCZYC ZASWIADZENIE OD PRACODAWCY ZE JESTESCIE

Polecane posty

Gość ciekawska. mamusia.

ZATRUDNIONE ? Witam ! Zapisalam swoje dziecko do passwtowego zlobka i ma chodzic od wrzesnia . Dziecko zostalo przyjete .Ani ja ani moj mąz nie musieliscmy dostraczac zadnego zaswiadzenia od pracodawcy ze jestesmy zatrudnieni . Zdziwilam sie bardzo , bo ciagle od kazdego slyszlam ze w zlobku wymagaja takiego zaswiadczenia . oczywiscie ciesze sie ,ze nie robia zadnego utrudninia rodzicom - jakbym musiala dostarczylabym bo pracujemy . ale nie o to mi chodzi Tu na forum tez sie naczytalam ze zlobki robia wielkie utrudnienia rodzicom - przede wszystkim pierwszenstwo maja samotne matki , pozniej najbardziej ubodzy rodzice ( wymagaja jakis zaswiadczen o zarobkach ) Wiec sie pytam mamusie . czy w zlobkach gdzie chodza Wasze dzieci tez byly takie wymagania ?

tak byly takie wymagania, nawet jak zostalam zwolniona zpracy i sie wygadalam opiekunce to pani dyrektor po ok mcu poprosila mnie o takie zasw bo jak nie pracuje to wypad i dziecko zostalo skreslone z listy

Gość tak byly
to pierwszy warunek przyjęcia + inne

Gość ciekawska.mamusia.
ja rozumiem ze oboje rodzice dziecka musza pracowac - ze to warunek ale czy w zlobkach zadali od Was zaswiadzenia od pracodawcy ze pracujecie czy wytraczylo ze napisalyscie w kwestrionariuszu nazwe i adres pradocawcy ?

Gość do góry ......,,,,,.hej
u mnie tak: zaświadczenie od zakładu pracy ,że jestem zatrudniona . W formularz musiałam z mężem wpisać ile zarabiamy , do i od której i godziny pracujemy

Gość adres telefon i pieczatka
zaswiadczenia nie PIECZATKA najwazniejsza

Gość adres telefon i pieczatka
nie pisalam ile zarabiamy godziny pracy -tak