Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HerbataDilmah

Jak ja lubię ten typ ;)

Polecane posty

Gość HerbataDilmah

Piegi, niebieskie lub zielone oczy, blondyn lub szatyn, jasna karnacja, luzacki image, słuchawki na uszach, dobra książka pod pachą, ironiczny, oczytany. Taki jest mój ideał mężczyzny ;)

Gość znam pewnego...
niby oczytany, a za grosz inteligencji zyciowej :o

Gość HerbataDilmah
Nie chodzi mi o takiego chłopczyka, co tylko w książkach siedzi. Lubię ludzi, którzy umieją połączyć to i to, bo mężczyzna musi sobie radzić w każdej sytuacji. Looser - tu nie chodzi o to, żeby facet stał z książką na ulicy, tylko tak fajnie się patrzy na zaczytanego faceta gdzieś na kanapie w Empiku czy na uczelni. Ważne, żeby mial swój świat.

Gość witabuenocitrin
moja przygoda wstaję rano z łózka i idę prosto do łazienki , a łazienkę mam na parterze domu śpię na górze , a więc wychodze z pokoju zamykam drzwi i schodze w dół schodami na korytarz mijam kuchnie i za rogiem wchodze do łazienki zamykam sie na klucz no i siadam na kiblu wczesniej zdjełem piżamę , i robię kupę cisne kloca bo ciężko idzie prę prę prę unoszęsie znow siadam prę prę i wkońcu mam go wspaniale się uformował kloc poranny łowię go z muszli bo ja kolekcjonuje moje klocki pooranne pakuje na talerzzyk podcieram d**ę i zapie**alam na górę z moim klocem . wpie**alam się do pokoju kładę kloca na pólce z innymi klocami i ide dalej spac bo po ch*j mam wstawac żeby mnie k**wa ktoe wk**wial i napie**alał j**ie to

Gość ewaryst boski
Naiwni. Jakby dziewczynie chodziło o intelekt to by nie pisała o piegach, oczach, włosach. Ta książka to taki fetysz.

Gość łojojojojoj...
przecie w dzisiejszych czasach ksiazki to mamy nawet w necie heh, wiec przyjdzie taki jeden na ulicy z pozoru oczytany, wroci do domu, rzuci kasiazke w kąt i do kompa :D

Gość HerbataDilmah
Bo nie tylko o intelekt chodzi...Wygląd też jest bardzo ważny, nie okłamujmy się. Co prawda nie lubię takich typowych przystojniaków zadbanych jak Henio Iglesias, ale cholernie podobają mi się faceci, którzy reprezentują powyższy typ urody i mają zwariowany styl bycia.

Gość współczuję cholernie
znam takiego ze Śląska, dokładnie Bytom. :D bardzo inteligentny, oczytany(zawsze w drodze na uczelnie coś czyta, ewentualnie słucha muzyki), mądry, wygadany, ma poczucie humoru, jest duszą towarzystwa - kumple ze studiów go uwielbiają, a studiuje on wychowanie fizyczne teraz juz na 3 roku :D słucha bardzo dobrej muzyki, z tym, że głównie smutnej.. ;) jest wysoki, ma 186cm wzrostu, dba o wygląd, uprawia sport codziennie(basen, bieganie, koszykówka i siatkówka), fajnie się ubiera, ma fajne włosy :D błękitne oczy, przeźroczyste rzęsy, ale niestety piegów nie zauważyłam... lubi imprezować, pije tylko lepsze alkohole, czasem pali papierosy, ale rzadko.. lubi szybką jazde samochodem.. :P lubi oglądać seriale i filmy na komputerze :D wie wszystko o samochodach, ma przeuroczy uśmiech i bosko całuje... :D:D:D obecnie jest wolny. :classic_cool: kto chce namiary? :D

Gość ahh te kobiety naiwne
Luzacki image i ksiazka podpacha? To sie chyba raczej wyklucza:)

Czyli co ma sluchac muzyki, czyta ksiazke i isc droga:D Ale wy macie schizy ludzie :D Tacy faceci to tylko w erze:) Albo chcesz luzaka z nazelownaymi wlosami albo kogos z ksiazka pod pacha. I tutaj masz wybor:)

Gość HerbataDilmah
O, to nawet z mojej okolicy. Możesz dać namiary, bo już kiedyś poznałam fajnego gfaceta z tego miasta i był właśnie taki, jak z mojego opisu. Studiował tylko inny kierunek niż ten twój kolega, ale w większości podobny mężczyzna.

Gość ewaryst boski
Ten z Bytomia jest obecnie jest wolny. Fajnie robi loda.

Taaak czesto cos czyta. Chyba o samochodach:D Bo takie luzaki to glownie zajmuja sie samochodami i sportem i imprezami wlasnie:D

Gość HerbataDilmah
Ja już kiedyś takiego poznałam, wyjątkowy facet, żył w swoim światku, dobrze się uczył, ale nie był kujonem, obok spraw smutnych przejmowały go też wesołe. Wyglądał normalnie, nie był przystojny, zawsze na luzie, klimaty ala Kuba Wojewódzki, choć może sympatyczniejszy ;)

Gość ewaryst boski
studiuje wychowanie fizyczne bo na filozofię miał za dużo punktów

Gość HerbataDilmah
To wy wszyscy z Bytomia jesteście ? :P

Kuba Wojewodzki to kretyn. Wspolczuje w takim razie:) "studiuje wychowanie fizyczne bo na filozofię miał za dużo punktów" Cos sciemniasz chyba. Filozofia to wbrew pozorom bardzo trudny kierunek. Wychowanei fizyczne jest dla tempakow.

Gość ewaryst boski
Jo żech je górnik z kopalni Bytom. Kaj tyn wungel jo sie pytom. Mój heimat to Ruda Szlunska!