Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziom666

Moja przyjaciółka nie ma kasy

Polecane posty

Gość poziom666

Witam , mam problem. Otóż moja przyjaciółka a zarazem siostra mojego chłopaka jest wiecznie bez grosza. Ma 17 lat jak idziemy na impre i ona siedzi z boku bez zadnego piwa i z głodem nikotynowym jest mi jej zal i sie z nia dziele. Jest to coraz bardziej uciazliwe , i denerwujące. Co mam jej powiedzieć? Matka nie daje jej ani grosza NA NIC! pozatym o 10 dzwoni żeby wracała do domu , podczas gdy jej młodsza siostra robi co chce i dostaje jeszcze kase. Wychowanie w tym domu jest jak w sredniowieczu tzn bicie dzieci za późny powrót , gdyby moja przyjaciolka miala chlopaka albo wymalowala sie matka by ja zaprala. Dekolty out . Jak przyjezdzam do chłopaka na weekand uszy bola od tego co mozna tam usłyszeć. Jak mam jej pomóc?

Gość drenben
nie przyjeżdzaj na wekend do chłopaka,to matce zostanie więcej kasy dla corki

Jak skończy 18 lat to może iść do klubu. Jakiś jeleń się zawsze znajdzie.

Gość poziom666
Ja mieszkam w kołobrzegu moj chłopak w krakowie przyjeżdzam do niego a weekand a teraz na wakacje gdyż w przeciwnym razie w ogóle byśmy się nie widzieli.

Gość poziom666
Chłopak zarabia na mnie i kupuje mi wszystko co chce a pozatym pochodze z domu średniej klasy tak ze ta rodzina nie wydaje na mnie grosza.

Gość ewaryst boski
17 lat i głód nikotynowy.... wrak