Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wychodze zdomu juz 2,5 rok

mam fobie spoleczna, juz nie moge...............

Polecane posty

Gość nie wychodze zdomu juz 2,5 rok

jak sie wyleczyc? mam 1,5 rozne dziecko. nie chodze znim na spacery, tylko przed dom . wiem ze to glupie ale nie potrafie. jak musze isc z dzieckiem do lekarza to paralizuje mnie strach do slklepu nie chodze, tylko tesciowa robi mi zakupy . nie daje rady. meza nie ma w domu za granica.

Gość nie wiem na czym to polega
ale zdarza sie że kobietom w ciąży nasilają sie takie problemy, to chyba kwestia zachwiania równowagi hormonalnej lekarze nic nie mówią, nie nagłaśniaja sprawy, ale wiele kobiet ma problem po ciąży z hormonami płciowymi i hormonami tarczycy stąd takie dziwne nastroje, jazdy, jakkby do tego dodać przemęczenie opieką nad dzieckiem, monotonia, poczucie osamotnienia i odpowiedzialności.....kłopoty z partnerem itd....to ni cdziwnego że tak bywa dopiero po jakimś czasie koleżanka przyznała się że miała taki etap po urodzeniu dziecka że unikała ludzi i bała się rozmawiać przez telefon, iść do pracy (z mężem mają własną firmę) druga znajoma z kolei nagle po urodzeniu dziecka nabawiła się fobii dotyczącej latania samolotem....kiedyś byliśmy razem na wakacjach a teraz gdy zaproponowaliśmy wyjazd jej mąż nieśmiało przyznał że teraz po urodzeniu dzieci boi się latać..... nic już mnie nie zdziwi