Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszakamela@o2.pl

Czasami mysle ze sie sprzedam

Polecane posty

Gość tomaszakamela@o2.pl

Kiedys bylam pelna zasad moralnych i wierzylam w milosc a teraz mysle ze sie sprzedam bo nie wychodzi mi zwiazek z chlopakiem z ktorym mielismy dawniej duze plany wzgledem siebie. Przestaje wierzyc ze milosc istnieje i zastanawiam sie czy od niego nie odejsc i nie poszukac sobie sponsora. Boje sie tylko ze trafie na jakiegos zboczenca a ja nie jestem perwersyjna.

Gość Op pO
Albo trafisz na fajnego faceta, ktory cie pokocha, a ty go nie, bo bedziesz z nim tylko dla kasy. Life suxxx. Skad jestes? :P I czemu nie wierzysz w milosc?

Gość tomaszakamela@o2.pl
bardzo mozliwe ze mnie zauroczy bo nie naleze do osob ktore maja silny charakter. nie jestem wyrachowana. mam 22 lata, bylam juz z 3 facetami i kazdego traktowalam powaznie. zwiazalam sie ze starszym i myslalam ze to juz bedzie ten ostatni. czulam ze to jest "to" ale nic z tego nie wyszlo. nie znam osob ktore po latach zwiazku sa szczesliwe- nawet w domu nie mialam wzorca szczesliwego malzenstwa. Sama mieszkam i sama sie utrzymuje wiec to nie jest tak ze nie mam co jesc. Zyje z miesiaca na miesiac na srednim poziomie. Mam powodzenie u mezczyzn ale wiem ze chodzi im o jedno gdyz otrzymuje tez jednoznaczne propozycje mimo iz nie ubieram sie jak zdzi*a i nie chodze w tanich rzeczach... Po prostu czasem mysle ze skoro milosci i tak nie ma to moze chociaz sie jakos ustawie lub poznam zycie na wyzszym szczeblu. No bo czym to sie rozni...z moimi bylymi tez sypialam, nigdy nie bralam od nich pieniedzy, bylam uczciwa i zostalam z niczym aby znow zaczynac od nowa. Pytanie czy jest sens...

Gość tomaszakamela@o2.pl
aha , jestem ze Slaska a co do tego ze mezczyzna ktory sponsoruje dziewczyne moze sie w niej zakochac to nie slyszalam o takim przypadku i raczej w to nie wierze...

Gość Op pO
A ja znam ludzi, ktorzy sa ze soba 20 lat, a zachowuja sie, jakby wlasnie sie poznali i w sobie zakochali. Owszem, czasami kloca sie, czasami maja jakies fochy, ale przeciez to normalne. Tak wiec milosc istnieje, tylko trzeba odpowiednio dobrac partnera... Jak? Nie mam pojecia. Jestes jeszcze mloda, wiec dasz rade.

Gość superbitch
life is brutal :D kochana, im wczesniej to zrozumiesz tym lepiej. facet predzej czy pozniej zdradzi albo zostawi kobiete wiec jak juz dawac dupy to za kase! ja od paru lat pozbylam sie zludzen i zarabiam niezle pieniadze, nie oddaje sie facetowi za darmo jak inne frajerki ktore myslą ze istnieje milosc :P Teraz pozwalam sobie na najlepsze ciuchy i kosmetyki, jezdze za granice do cieplych krajow i pomagam kuzynce chorej na bialaczke. a to wszystko bo stracilam zludzenia i zrozumialam jak ten swiat funkcjonuje. dlatego kochana bierz kase od facetow ile sie da - jak najbardziej popieram :D

Gość tomaszakamela@o2.pl
SUPERBITH napisz do mnie prosze na maila