Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masaaakraaaaaaaaaaaa:(

Moja przyjaciółka zdradziła faceta i nie wiem co robić-pomóżcie

Polecane posty

Otóż moja kumpela ostatnio ze swoim facetem i jego kumplami poszla na mala impreze. Ochalala sie bardzo i razem ze swoim chlopakiem i jego kolega dalej pili u niej w domu. Z tego co mowi jej facet poszedl spac i spal jak trup a ona siedziala z tym jego dobrym kolega (dobry mi to kolega) i nie chcial jej puscic kiedy ona probowala wyjsc z pokoju. No i w koncu stalo sie-calowanie i sex,co gorsze ona prawie nic nie pamieta i dzisiaj bylam z nia u ginekologa po escapelle. Zdarzylo się to we wtorek w nocy,dzis u niej spalam i mi o tym powiedziala,bo juz wybucha placzem i nie mogla z tym sama zyc. LUDZIE CO ROBIC? Wiele slow ciśnie sie na jezyk ale nie moge teraz jej jeszcze bardziej dolowac,ciagle ryczy,jest totalnie zalamana juz z tego wszystkiego ja placze. Wie,ze jak powie to zwiazek sie rozpadnie ale wie tez,ze ciezko z tym zyc zwlaszcza,ze to jest jego kolega. Ja juz nie wiem co robic,co jej doradzic...

Gość sdefdetry
nic nie mow i juz .

Gość chinota
przerażenie mnie ogarnia gdy czytam o problemach dzisiejszej młodzieży.... głowa mała.

Gość Cfany Gapa..
jo jo najłatwiej to lecieć po escapelle

ciezko jest tak. z chlopakiem jest dwa lata jada na wakacje niebawem mowi ze go strasznie kocha zaluje ale ja wiem ze ja to wykonczy BOZE CO ONA ZROBILA,CZEMU JEST TAK GLUPIA?! sama sobie spieprzyla zwiazek a ja musze ja wspierac

Gość sdefdetry
dokladnie masakra ona sie boji ze sie wyda..wiec udawajcie ze nic sie nie stalo i juz.. idzcie w zaparte,.

Gość Cfany Gapa..
a co na to jej chłopak

przerażenie mnie ogarnia gdy czytam o problemach dzisiejszej młodzieży.... głowa mała. to nie jest moj problem wiec mozesz mnie w jakis sposob nie obrazac? zawsze o jebanych zdradach czytalam na kafe,myslalam ze nigdy nie zdarzy się to nikomu z mojego otoczenia. a juz napewno nie dziewczynie,ktora zawsze sie szanowala i mowila, ze brzydzi zdrady kurwa mac

Gość Cfany Gapa..
poprostu powiedz jej PUŚCIŁAŚ SIĘ I NIC TEGO NIE COFNIEEE

cfany-umiesz czytac? chlopak o niczym nie wie i to jest najgorsze,szkoda mi go,taki fajny chlopak. boze,co za kanal

Gość sdefdetry
wypic flaszke i zapomniec i juz;!!!!!!!!!!!!

Cfany Gapa.. poprostu powiedz jej PUŚCIŁAŚ SIĘ I NIC TEGO NIE COFNIEEE ona o tym wie i podejrzewam,ze wie co mysle ale chyba nie masz przyjaciol i nie wiesz co to znaczy wsparcie. nie powiem dziewczynie ktora ciagle ryczy,ze jest szmata.

Gość Cfany Gapa..
EH JAK FAJNY CHŁOPAK TO WEZ SIĘ ZA NIEGO POWIEDZ MU PRAWDE RZUCI TĄ PUSZCZALSKĄ A TY FAJNEGO FACETA ZYSKASZ

Gość sdefdetry
chyba ze przyjaciolka wypaple i tego sie laska boji!

Gość Cfany Gapa..
A CO TU MOZNA ZROBIC NIC ZA BARDZO NIE WIEM JA TAM SIE NIE PUSZCZAŁEM TO NIE MAM POMYSŁU KTOŚ MA INNY?

Gość glupie ,smarkate pindy
chlaja jak woznica a pozniej rycza kretynki na forum jakie sa nieszczesliwe!

Gość Cfany Gapa..
glupie ,smarkate pindy HAHAHAHAH ZLALEM SIEĘ W PORY ZE ŚMIECHU HAHA

pozatym ona jak go zdradziła to jeszcze sobie przypomniała że chyba jednemu gosciowi loda obciągała jednoczesnie czyli ich było 2

chodzi mi o to ze ten jej facet nie zasluguje na moja przyjaciolke.

Gość nie pijcie dziewczyny
głowa pijana, dupa sprzedana, to prawda. Na moje oko, już jest po związku. Ona płacze, i żałuje, to dobrze, niedobrze, że pije tak, że traci kontrole nad sobą. Nawet, jeśli nie powie swojemu chłopakowi sumienie ją zagryzie. A co, jeśli tamten się pochwali? Widać był najtrzeźwiejszy i o to mu chodziło. Chciał ją przelecieć. Co będzie, jak zacznie się chwalić? Lepiej niech ona sama powie chłopakowi i trudno. Było, minęło..