Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kredka1122

ojciec alkoholik :(

Polecane posty

witam was mam problem... mój ojciec ciągle pije i sie awanturuje ciągle krzyczy na mame wyzywa ją od najgorszych... kilka razy ją pobił nawet a to wszystko przez wódke. on potrafił sobie kupić kilka butelek nawet i je wypić w ciągu dnia... mam małą siostrę która ma prawie roczek i brata ale brat nic nie robi... tylko ja staram sie mame bronic kiedy on ja chce bic... raz na moich oczach ja pobil... a potem jeszcze probowal mi wmowic ze nic takiego nie zrobil... ze mi sie przywidzialo... ciagle nas oklamuje i pije... to juz trwa jakis rok... nawet moze ponad... juz nie wiem co robic kilka razy od niego uciekalismy ale nie wiem juz co zrobic... jak gdzies idzie i mowi ze nie wroci to i tak po jakims czasie wraca... on ma jeszcze drugi dom gdzie moze zawsze pojsc tam mieszkaja jego dzieci z pierwszego malzenstwa i jego matka... nie chce odejsc, zostawic nas w spokoju... prosze was o pomoc juz nie wiem co robic kilka razy byla wzywana policja... w domu byl dzielnicowy u nas... ale mama powiedziala ze to byl incydent... powiedziala tak bo sie boi... znam numer do tego dzielnicowego i jeszcze drugiego... juz nie wiem co robic mam dosc... prosze o jakies rady co mam zrobic.... :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować