Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

kuwa mać ona owineła go sobie wokół palca... a z tego co piszesz to ona cały czas dla niego ważniejza niż ty.. sorry za tak brutalne słowa ale tak to odebrałam. I według mnie choćby nawet sie z nia nie bzykał za to powinnas go wyżucić z domu.. mój facet też ma romans tylko że z własna firmą...

Gość hahakupcia!
ladaco Weż Spierdalaj :o Współczuje z całego serduszka Autorce :/

Gość tyuiopiiiii
Dla mnie to zrozumiałe że koralik próbuje go teraz usprawiedliwiać, w końcu ciężko pogodzić się z tym że ukochana osoba potrafi być taką podłą szmatą

Gość podbijamy temat...
TO ON JESZCZE JEDZIE POD JEJ DOM!!! NO KURWA JEST WYGODNA!

Gość hahakupcia!
Ja na Twoim MIEJSCU ZASTANAWIALABYM SIE CO ONI ROBIA SAM NA SAM W SAMOCHODZIE, JAK PRZY TOBIE DOPUSCILI SIE JUZ CHIHOW ZARTOW :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
a on szcza benzyną???? i tak codziennie jedzie na te slumsy ją zawozić... ja pierdole

Gość smoczyca12
na uczuciowym założyłam podobny topik o tym jak mój mąż wozi jakąś dupę z pracy. Prawie wszyscy mnie wyśmiali, że przesadzam, że to nic takiego. Tu oczywiście każdy mówi że to nie jest normalne :o Bo nie jest!!! Tak się kończa przejazdki

to jak taka niebezpieczna dzielnica to niech sie przeprowadzi!!! noz kurwa mać, a do wżywniaka też nie wyjdzie bo ją napadna i zgwałcą???!!! co to ma być

Gość hahakupcia!
Ja nie powiem czym ten CHUJ SZCZA ''SPERMA'' CHUJEK JEDEN ! szkoda, ze na ewke sukinsynek.... wybaczcie..

Gość tyuiopiiiii
Skąd się takie szmaty biorą? Jeszcze nawet przy autorce zachowują się bezczelnie i ta macha tą bransoletką jej przed nosem:O Pewnie kurwisko śmieje się pod nosem że odbiła Ci faceta, zastanawiam się tylko po co w takim razie facet koralika nie odszedł tylko tak podle ją oszukiwał

Gość kaskaczek
Moim zdaniem sam fakt że oboje zostają dłużej (chociaż ona nie musi) baaaaaaaardzo jest wymowny. Spóźnienie na rocznicę tym bardziej - ona się wkurzyła i go zatrzymała, żeby udowodnić sobie że jest dla niego ważniejsza niż wasza rocznica - dokładnie jak ktoś wyżej napisał. Jak dla mnie nie masz się nad czym zastanawiać, on tymi smsami kombinował z nią w nocy jak to odkręcić i jaki kit Ci wcisnąć, w jaki sposób kota do góry ogonem odwrócić...

tak pod dom... przystanek ma 5 krokow od domu! ale nie robilam awantur bo jak wspomniałam mnie do pracy etz podwozil kolega. tylko ze ja nie zachowywyalam sie nighdy tak bezczelnie przyjego dziewczynie jak ewka przy kamilu...

Gość hahakupcia!
przepraszam, ale zapytam do koralika : kiedy ostatni raz sie kochaliscie ? Bo to bedzie mialo duze znaczenie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
ta... jeszcze ewka ci z nim na chate wbiją i bedą wyjaśnienia skladac a nastepnie on pojedzie ja odwieźć

Ona wolna i młodsza , podwozi ją do domu , siedzi w pracy godzinę lub dwie dłużej i jeszcze na do datek kupił jej bransoletkę :O Nie ma się nad czym zastanawiać , spakuj go i nara . To pewnie trudne dla Ciebie , ale musisz sobie poradzić , niech sobie Ewka go weźmie :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
masz za dużo dowodów to nie moze byc przypadek musisz pokazac godnosc wyrzuc go teraaz jestes posuwana przez niego i przez nią

Gość tyuiopiiiii
Przecież jak on by jej w esie napisał że koralik już wsie to ta dziwka nie pomagałam u to odkręcić tylko cieszyła się że może go w końcu usidliła i nie musi się już nim dzielić z inną kobietą

Gość hrrtyyrtyry
Pokaż swoją godność... Wyrzuć go.

Gość hahakupcia!
przepraszam, ale zapytam do koralika : kiedy ostatni raz sie kochaliscie ? Bo to bedzie mialo duze znaczenie. Powtarzam pytanie.

Gość autorko jestes ze Szczecina?

wiecie a propo ewki... kiedys spytalam kamila, zeby cos o niej wiecej powiedzial... no tak z ciekawosci. on powiedzial, ze to tylko kolezanka, mieszka sobie sama i ma 22 lata. a moze on mnie tylko oszukuje ze zosatje po godizanch a tak tylko jezdzi do niej i siedza u niej po te 2 godziny???

Gość hrrtyyrtyry
juz dawno to ustaliliśmy! Czytasz nasze posty?

Gość autorko a czemu teraz nei jest
es w pracy?

Gość isaabeellaaa
to Twoje mieszkanie? Pakuj go!!! To najlepsze co możesz teraz zrobić.. Jesteście chyba razem tylko z przyzwyczajenia, albo mu tak wygodniej... Jak mozna tak traktowac własną dziewczynę;/... no masakra... nie daj się nie szanowac!!!!