Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

Gość autorko jestes ze Szczecina?
nie czytałam całości...Odpowiedz.

Gość hrrtyyrtyry
a jak czesto to robicie?

Gość hahakupcia!
ehhhh to wszystko jasne, jest z Tobą, bo sie z nim kochasz... przestan to z nim robic.. ciekawe co zrobi, albo powie, ze woli Ewke i trzasnie drzwiami, albo sama nie wiem.. ale mysle, ze jest przy tobie bo sie z nim kochasz :o

Gość hrrtyyrtyry
ewka tez sie z nim kocha jakby sie nie kochał z autorka to by sie to jej podejrzane zaczelo wydawac dlatego sie kochaja

To pewnie mu się pierdolić chciało , to sobie znalazł babę :O Autorko i co postanowiłaś z tym zrobić ? Ja bym go spakowała i wyrzuciła . Już nawet bym mu nie dała szansy na wytłumaczenie się . Masz dwa powody do wyrzucenia go . Wyzwiska i wysoko prawdopodobną zdradę :O

Gość mamsuuska
A nie masz kogo zapytac czy Twok kamil zostaje naprawde tak dlugo w pracy? Jakims podstepem.

Gość hahakupcia!
Yyyy popatrzcie na to z tej strony... 2 dziewczyne to ma co ruchac :o tydzien temu kochal sie z Ewka, a dwa z autorką.. I tak co tydzien zmiana :(

nie nie ejstem ze szczecina. mieszkanie jest moje. co do spraw seskulanych, nie jest juz to to samo co wczesniej, jest przede wszytskim rzadziej:o on jest bardzo zmeczony jak wraca z pracy (podbno) ja tez czesto wracam o tej polnocy czy 1.

Gość hrrtyyrtyry
bo kocha sie z ewa prawie dzien w dzien... z toba tylko po to zeby nie bylo podejrzeń

Gość isaabeellaaa
Może nie zdecydował jeszcze że chce odejśc..albo ma skrupuły..a Ewce wmawia, że z Tobą jest coś nie tak, albo właśnie wmawia ze się nie kochacie... że nie może teraz od Ciebie odejsć bo coś tam... hihi faceci potrafią tworzyć takie bajeczki ;D Taaaa ciągle 2h w pracy zostawać;///... jasssssssssne! .. pojedź dziś po pod jego prace i zobaxczysz o której gołąbk iwychodzą, a wczesniej zmień zamki, i wystaw ciuchy pod blok..

Gość podbijamy temat...
autorko,a ty chyba nie masz zamiaru się w domu zatracać w tym wszystkim? Idź sobie do pubu,na balety ze znajomymi.

Gość hrrtyyrtyry
niszczysz sobie z nim zycie wyrzuc go ;(

Gość isaabeellaaa
To od czasu kiedy on jest 'bardziej zmęczony' kocha się z nia dzień w dzień;PPPPPPPPPP... a teraz może pojechali razem nad jeziorko, poopalać sie, a wróci dodomu jkakby nigdy nic..hahahah faceci... weź zrób coś z tym ;-)

Gość kubekkkawy
skoro wracasz o polnocy czy o pierwszej to skad wiesz, ze on wraca o 21? moze przychodzi duzo pozniej a tobie wciska kit

Gość hrrtyyrtyry
dzisiaj moze bedzie ostrozny sprawdzac trzeba bylo 2 dni temu...

Gość isaabeellaaa
haha, wątpię... dziś tym bardziej pojada się ruchać;D

Gość Autorko
czy ty masz jakis plan? wiesz co chcesz teraz zrobic?

Gość karmeneczek89
powinnas sprawdzic czy rzeczywiscie jest wtedy w pracy

Gość hahakupcia!
Zrób tak : Pojedz do jego pracy najlepiej jeszcze dzisiaj, poszukaj wspolpracownik i zapytaj czy musza tutaj zostawac po godzinach ? Od 18 do 21 badz pod jego praca (badz cierpliwa jak chcesz sie dowiedziec) Masz samochod ? Jak nie to z kolega albo kolezanka podjedz... i jedz za nimi, zobaczy gdzie mieszka ta lafirynda (jaka to straszna ulica, poznasz jej adres) i zobaczysz czy twoj facet ja tylko odwiozl czy tez poszedl do niej do domu...

Gość mamsuuska
w sumie dzis moze wrocic wczesniej albo wrecz przeciwnie powiedziec ze go wkurzylas wiec sobie gdzies pojechal...nie masz jak zapytac czy np wczoraj przedwczoraj zostawal wczesniej? Wspolczuje Ci bardzo. Z tego co napisalas faktycznie jest nieciekawie, ale czasem pozory myla... Najlepsza bylaby szczera rozmowa. A co do tego podwozenia. Moj kolega podwozil tez kolezanke z pracy i pewnego dnia zabral po drodze swoja narzeczona. Zatrzymal sie na parkingu w pracy narzeczonej, i ani nie zasugerowal kolezance przesiadki do tylu ani ona sama tego nie zrobila. Moja kolezanka (ta narzeczona)otworzyla jej drzwi i powiedziala a pani siada do tylu czy idzie na autobus, bo to moje miejsce. Myslam, ze pekne ze smiechu...

k***a zwłaczszcza zeon taki zmeczony po pracy, juz o 22 spac idzie, ale jak ja wracamo tej 1 czy polnocy to zawsze na nogach jest jeszcze, bo nie moze sie mnie podobno doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ergegeegg
a skad wiesz ze dzis beda sie ruchac? moze dzis bedzie ostrozny

Gość ja pitole zaden
topic mnie tak nie wciagnal zebym 30stron przeczytala, ale z was krejzole! autorko nie daj sie nie badz glupia! czasami sie wydaje, ze bez faceta sie nie da, ze lepiej wybaczyc, a po miesiacu rozlaki czlowiek zaczyna zyc wlasnym rytmem i wszystko nabiera barw :) zaczniesz umawiac sie na radnki, na wypady ze znajomymi! po co Ci jakis zajebany klamczuch, ktory zydzi na twoje prezenty zeby drozszy kupic kolezance z pracy ja juz znam takie kolezaneczki! faceci maja teraz bardzo duzo mozliwosc do zdradzania, bo tego typu laski jak Ewcia same pakuje sie im do wyra!! co za szmacisko nie ustapilo Ci miejsca w aucie przy facecie!!! az mnie telepie !!! nie popracuje dzisiaj!

a ja myśle raczej po co ci takie podchody w sprawdzanie o której wychodzi w pracy... popadniesz w chora paranoje. spakuj go a sama wyjdz z koleżanka na balety i sie baw, upij albo płacz na ramieniu przyjaciółki bo to jest normalne. Kochana jestem z tobą