Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

Go艣膰 Antoni1234
Nic nie wnosisz do tematu...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Te偶Zraniona
W艂a艣nie Tak Szczerze nie chcesz to nie pisz, czepiasz si臋. A tak w og贸le to jestem ciekawa czy te偶 by艣 by艂a taka wyrozumia艂a gdyby chodzi艂o o ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czepiasz si臋 tego
, 偶e rozmawiali艣my :O

Udost臋pnij ten post

dodam na koniec,zeby nie bylo,ze wyrwane z kontekstu (strona 12) " 21:31 [zg艂o艣 do usuni臋cia]albo..... ej ale niestety ze smutkiem ((( ))) musz臋 stwierdzi膰, 偶e .... bawicie si臋 cudzym kosztem kochane i kochani ! liczycie, 偶e autorka tu wr贸ci si臋 spowiada膰, a ona co zrobi... wejdzie na kafe, zobaczy, ze wszyscy si臋 艣wietnie bawi膮 a jej do 艣miechu nie b臋dzie wi臋c wci艣nie krzy偶yk w prawym g贸rnym rogu lub alt+f4 i p贸jdzie si臋 z nim pogodzi膰 z rozpaczy, 偶e ja wycyckali艣cie. Zrozumie ze jej nieszcz臋艣cie jest wasz膮 po偶ywk膮 i nie doczekacie sie zadnych wiadomosci. A wi臋c jako 偶e jestem zainteresowana dalszym ciagiem wydarzen, APELUJE: udawajcie zmartwionych 21:31 [zg艂o艣 do usuni臋cia]kwark o wowow do艂膮czam si臋! Co za emocje, niech li偶e jej stopy ch*jozord! 21:31 [zg艂o艣 do usuni臋cia]hbknjlknk nie 21:31 [zg艂o艣 do usuni臋cia]W kszta艂cie serduszka Nie wiadomo czy to zdrada , wi臋c nie wiem . 21:31 [zg艂o艣 do usuni臋cia]pozdrawiam 艣rodkowym palcem nie no ja musz臋 i艣膰 po co艣 do kuchni jednak bo jak zaraz czego艣 nie wsun臋 to zemr臋 przed komputerem i sie kurva nigdy nie dowiem jak to si臋 sko艅czy艂o id臋 , mam nadzieje , 偶e podczas biegu sprintem do kuchni si臋 nie zabij臋 co ja tu kurva robi臋 , 25-tka na karku , uko艅czone dwie klasy szko艂y podstawowej uko艅czone , a ja ganiam , zapiertalam , ze z t膮 jak膮艣 stopk膮 przy krety艅skim nicku , po topikach jakiego艣 niszowego foruma , jak pies , jak kundel mistrz poruty , daj mi czteropak opr贸偶ni臋 go w 4 minuty ))) 21:31 [zg艂o艣 do usuni臋cia]darson to jest lepsze ni偶 nie jeden harlekin ale powiem wam jaki by艂by dramat gdyby autorka nas ola艂a 21:32 [zg艂o艣 do usuni臋cia]sophialoren kosiara u mnie tez burza idzie, w艂a艣nie by艂am zbiera膰 ciuchy z balkonu, mo偶e my w jednym mie艣cie 偶yjemy 21:32 [zg艂o艣 do usuni臋cia]W kszta艂cie serduszka Tacy ju偶 jeste艣my Pisa艂am jej ju偶 , 偶e ma opisa膰 , bo jeste艣my niewy偶yci tyle w temacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .wr贸偶ka Edyta
to opisz na Ewk臋, ale tak ze szczeg贸艂owymi szczeg贸艂ami :)

Udost臋pnij ten post

a do tematu wnioslam swoje doswiadczenie,ktora akurat mowi,ze nie zdradzil..przynajmniej tak bylo u mnie.zegnam,bo tu widze,ze jak ma sie inne zdanie,to zaraz atak

Udost臋pnij ten post

Jak z dzieckiem , " Moje na wierzchu " :O Nie pisz臋 ju偶 z Tob膮 , bo zaczynasz mnie powa偶nie irytowa膰 :O Chcia艂am by膰 mi艂a , ale z Tob膮 si臋 nie da . Za艂贸偶 sobie temat ,pt " Dla grabarzy " i tam udawaj jaka to jeste艣 powa偶na

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antoni1234
To narazie ;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ach ta intuicjaaaaa
cholerka, a mi si臋 wydaje, 偶e ta wr贸偶ka edyta to ta ewa! po co wypytuje tak usilnie o wygl膮d? chce sprawdzi膰 czy to chodzi o ni膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antoni1234
Znam jednego grabarza!!! :PP Zdziwili by艣cie si臋 jacy to s膮 weseli, prze艣miewczy i ironiczni ludzie... :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .wr贸偶ka Edyta
To jak, opiszesz Ewk臋 autorko? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ach ta intuicjaaaa
widzicie? na bank to ona. przecie偶 wiadomo ze aurorka zmienila imiona

Udost臋pnij ten post

do tak szczerze - tu nie chodzi o inne zdanie tylko o to ze nas troche obrazasz i smiejesz sie z nas

Udost臋pnij ten post

ja sie smieje?to oni byli uhahani sensacja...dodam,ze hienami sa pewne osoby,ktore jakze ciekawa pogawedke sklecily sobie,chocby na stronie 12stej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tak szczerze
kiedy 艣lub? Sukienk臋 ju偶 wybra艂a艣?

Udost臋pnij ten post

na poprzedniej stronie pisze,ze slub za miesiac,wiec wiadomo,ze sukienke mam...spadam robic obiad:) szczesliwego zakonczenia tej historii zycze!choc nie wiem czy to jeszcze mozliwe,za duzo emocji

Udost臋pnij ten post

bo moze to faktycznie byc ona z reszta to i tak juz czyta wszystko wiec nie sadze aby chciala sie upewniac czy to o niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tak szczerze
obserwuje ten watek od wczoraj i mam podobne odczucia. wy po prostu szukacie sensacji bo nie macie nic wiecej do roboty. jeszcze oczekiwaliscie ze po tej klotni z chlopakiem dziewczyna wejdzie na kafe zeby wam o tym napisac? ona tu chyba szukala porady a nie hien ktore trzeba wykarmic. opis w stopce- szczam czekajac na rozwoj akcji czy cos w tym stylu mowi sam za siebie. i jeszcze wpis typu- "nagraj wasza rozmowe "( nie wiem gdzie, nie chce mi sie szukac) taaa i najlepiej daj na kafe bo "chcemy Ci pomoc" i sramy z ciekawosci. Jestescie wszyscy zalosni. Tyle w temacie i zycze wam zeby to bylo prowo...

Udost臋pnij ten post

Dla mnie to jakie艣 podejrzane. Nie powinna艣 opisywa膰. Chocia偶 w sumie, je艣li to by艂aby ona to przecie偶 takie zbiegi okoliczno艣ci si臋 raczej nie zdarzaj膮- zorientowa艂aby si臋 od razu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tak szczerze
a co robisz na obiad?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobrze ----
Mo偶e sytuacja by艂a w pewnym sensie w niekt贸rych momentach dwuznaczna - co nie zmienia naszych dobrych intencji

Udost臋pnij ten post

z tego co zrozumialam to Kamil wie ze ona siedzi na kafeteri wiec nic trudnego dlaEwy znalesc ten temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .wr贸偶ka Edyta
A w艂osy malowane? jaki odcien blondu? jakie艣 szczeg贸艂y co do twarzy? np pryszczata, d艂ugi nos? Ooo tak szybko ju偶 wymienia zamek? To jest w艂a艣nie podejrzane :) I ju偶 zd膮偶y艂a艣 go kupi膰?

Udost臋pnij ten post

leczo...dostalam od jego siostry w pizdu pomidorow,to zrobilam... juz niewazne,czy ktos tu szuka rozrywki czy nie...ale nie pchajcie dziewczyny do tego,ze nawet go nie wyslucha.ona go lepiej zna,byli ze soba 5 lat..i co?nagle przez jakis cien podejrzen kopa w dupe i nara?

Udost臋pnij ten post