Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

Gość mam piwko mam czipsy
to wszystko przez to , że moderatorami są kobiety 🖐️ jakby facet moderował , miałybyśmy posta autorki zanim by go napisała :classic_cool:

Gość Pau-Pau
Mi też sie zacięło!!!! 😭 to z powodu przeludnienia forume

Gość Mam piwo i chipsy
Zgadzam sie :PPPP

Gość Mam piwo i chipsy
To nie od przeludnienia... Mam ten defekt czasem o 3 w nocy, czasem o 12 w południe...

Gość Przeczytałam..
Ona chyba zapomniała :P niee no niee, ale może ręce jej się jeszcze trzęsą ze wściekłościi..

A ja jakieś głody zaczynam odczuwać... ohhh nie! :O wszystko przez ten topic bo siedziałam i czytałam i nic nie zeżarłam... Czekamy, czekamy :)

Gość Pau-Pau
gdzie autorka, nie wytrzymam!!! :O litości!

Gość mam piwko mam czipsy
kafe kosiara - fajnie , że w końcu ktoś docenił moje starania 😭 sypię żartami od godziny i zero odzewu :O :classic_cool:

Gość Nosz do chuja
Pana marcepana!!!!!!!!!!!!!!! WHERE IS SHE???????!!!!!!!!!!!!!1 THISSSSSSS ISSSS SPARTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość VSVSVDFVDFV
strona 61 tez sie zaciela

Gość witam dziewczyny
jestem tu nowa i weszłam na ten topik od niechcenia. Przeczytałam tylko dwie pierwsze strony i wiecie co mnie rozwala ? Temat założony wczoraj i topik ma 60 stron. Jakaś laska pisze że ma niby dowód na to że facet zdradził przy czym nie na 100% dowódi już wszystkie picze srają po gaciach z podniecenia. Przecież to jest niemalże klasyczny temat na kafe niezawodny już od wielu lat. Temat najulubieńszy niczym z telenoweli. Nie chciało mi się czytać dalej. Najlepsze jest to że te wszystkie picze za kazdym takim motywem trzymają kciuki za autorkę topiku aby kopnęła frajera w dupę i nawet przycisnęły by ją do ściany i przydusiły osobiście pilnując by to zrobiła gdyby tylko mogły :D A jeszcze najlepsze jest to że te wszystkie picze mają nic nie lepszych facetów, a jak się pojawia jakiś problem to piszą właśnie tu bo jakżeby inaczej i tam zawsze też doradzają zerwanie i naciskają uzasadniając zawsze "JEMU NA TOBIE NIE ZALEŻY. RZUĆ GO!" one się wyżalą, emocje opadną a związek kwitnie nadal. Tak naprawdę gówno im tu zależy na autorce tak naprawdę. Ona jest dla nich tylko papką, tanim artykulikiem z gazety dla bab do podcierania dupy, telenowelą meksykańską. I wymagania zawsze od autorki aby była twardsza niż wy byście były w identycznej sytuacji. Weźcie skończcie. Wstydu oszczędźcie. Najbardziej żałosna i karykaturalna jest nie ta sytuacja z topiku tylko wasze podniecenie. Głupie baby.

Gość Pau-Pau
Ja pierdolę znowu mi sie zacieno!!!!! :O:O:O

Gość Przeczytałam..
Znalazłam podobny topik, zaraz przeczytam i zobacze :P

wiecie co on zrobil??? ze tez mial czelnosc!!! ale byalm glupia, slepa i naiwna:o ja schodze do samochodu ciagne za klamke, ael kogo widze na tylnim siedzeniu?? ta piz**e ewke!!!!! ale mi cisnienie skoczylo. siedizalo biedactgwo skulone, wpatrzone w podłogę. nawet mi w oczy nie spojrzala. kamil drugi, wiedzieli ze przyjde. nie wsiadłam. wkurzona zawrocilam i zaczelam isc szybko do bloku. kamil wysiadl szybko z samochodu i dogonil mnie przy klatce, prosil zebym go wysluchala. bylamjuz naprawde wku*****na. wykrzyczałam ze co on sobie wyobraza, ze ta szmate tu sprowadza i ze na co liczy? tak mu ku**a zalezy??? rozplakal sie. rozumiecie to? ! zaczal tłuamcztyc ze to nuie tak, ze to nie jest zaden romans, ze kiedys ewka podobno pozyczyla mu pieniadze, ale gdy on chciał oddac topoprosila go o bransoletke w zamian za oddanie dlugu. nosz ku***a!!! "podobno to byl prezent"! - powiedzialam, on nie mogl zrozumiec o co chodzi, widziałam to! wygarnelam mu dlaczego ja lepiej traktuje, czemu ja jestem ta gorsza czemu mnie wyzywa od idiotek. zaczal gadac, ze to nie tak, widac bylo ze brak mu argumentow! powiedzialam, ze mimo wszytsko jest zalosny!!! wiecie co? powiedział przez lzy "przepraszam, kocham cie, nie chcialem, " probowal cos sklecic...a jednak ku***a z nia spales- wyszpetalam. zamilkł. nie wytrzymałam, uderzyłam go najmocniej jak umiałam. poszlam do samochodu. " zycze szczescia"- rzucilam szmacie i wróciłam do bloku. kamil mnie juz nie zatrzymywał. jego walizki nadal leża przed drzwiami:o jestem zla , wkuriowna zawiedizona!!!!!!!!!11

Gość Przeczytałam..
Zobacze jak sie to potoczyło :D

Gość witam dziewczyny
jestem tu nowa i weszłam na ten topik od niechcenia. Przeczytałam tylko dwie pierwsze strony i wiecie co mnie rozwala ? Temat założony wczoraj i topik ma 60 stron. Jakaś laska pisze że ma niby dowód na to że facet zdradził przy czym nie na 100% dowódi już wszystkie picze srają po gaciach z podniecenia. Przecież to jest niemalże klasyczny temat na kafe niezawodny już od wielu lat. Temat najulubieńszy niczym z telenoweli. Nie chciało mi się czytać dalej. Najlepsze jest to że te wszystkie picze za kazdym takim motywem trzymają kciuki za autorkę topiku aby kopnęła frajera w dupę i nawet przycisnęły by ją do ściany i przydusiły osobiście pilnując by to zrobiła gdyby tylko mogły :D A jeszcze najlepsze jest to że te wszystkie picze mają nic nie lepszych facetów, a jak się pojawia jakiś problem to piszą właśnie tu bo jakżeby inaczej i tam zawsze też doradzają zerwanie i naciskają uzasadniając zawsze "JEMU NA TOBIE NIE ZALEŻY. RZUĆ GO!" one się wyżalą, emocje opadną a związek kwitnie nadal. Tak naprawdę gówno im tu zależy na autorce tak naprawdę. Ona jest dla nich tylko papką, tanim artykulikiem z gazety dla bab do podcierania dupy, telenowelą meksykańską. I wymagania zawsze od autorki aby była twardsza niż wy byście były w identycznej sytuacji. Weźcie skończcie. Wstydu oszczędźcie. Najbardziej żałosna i karykaturalna jest nie ta sytuacja z topiku tylko wasze podniecenie. Głupie baby.

Gość do bojaboja
znowuuuu 😭