Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

Gość Przeczytałam..
Przebij im opony, to sobie posiedzą :P albo wybij szybe w samochodzie :P

Gość ewewewe
Dziwna stytuacja ;o

Gość Przeczytałam..
Pomarańczka wiedziała, bo czytała wszystkie posty autorki :P i tam o niej wspomniała :P

pisałam wczesniej gdzies... niewazne. olka wziela e dwie walizki i wyniosla mu , wyrzucila przed samochod. nawet nie wyszedł :o boze z kim ja bylam pzez tyle czasu

ze tacy ludzie zyja na swiecie:O to sie nie miesci w glowie... zdradzil i jeszcze z ta suka przyjecha:d jakas parodia:D a moze zabrala sie z nim bo nie miala czym do domu wrocic. No to Kamilek powiedzial:"Ewciu poczekaj, ja porozmawiam z moja narzeczona i Cie odwioze do domu zebys nie musiala sama isc ta niebezpieczna okolica":O

Gość do bojaboja
koralik jak myslisz gdzie on teraz będzie mieszkał? Wróci do rodziców? :)

Gość Pau-Pau
Właśnie zastanawia mnie: 1. Po huja zabrał ze sobą Ewkę skoro nawet się nie odezwała, ani nic? 2. Na huj on liczy teraz? 3. Po huja tam dalej stoją? 4. Co on do huja zamierza z tymi torbami zrobić? Nie zabrał, bo ma nadzieję wrócić do mieszkania Koralika?? Sytuacja- jak ktoś już napisał- faktycznie tak absurdalna, że aż ciężko w to uwierzyć :O

Dobrze, że zaczynasz na to inaczej patrzeć, z czasem będzie coraz lepiej, zobaczysz pomyśl, że jakby przyjechał bez niej to jeszcze byś mu przebaczyła... :O dobrze się stało

Gość marchewka z cukrem
pewnie ewunia mieszka z rodzicami, i co jak co ale wprowadzka twojego bylego do niej hm... nie wchodzi w gre:):D biedaczek bedzie musial w aucie nocowac, pod twoim domem az z litosci go przygarniesz;p

Gość zalecenia
Z kim byłaś? Z facetem, który teraz nie ma gdzie mieszkać.

Gość Przeczytałam..
To tak zawsze jest.. kochasz to ufasz, zazwyczaj za bardzo :P Trzeba wprowadzić akcję "kochasz, więc kontrolujesz" :P

Cześć Dziewczyny, Czytam ten topik od wczoraj z zapartym tchem, tylko się nie udzielam Ale się wkurwiłam!! 😡 Ja bym jeszcze tej szmacie wpierdoliła!!! KURWA MAĆ!!!

Gość wefwfwefwefef
zrob zdjecie tych bagaży to uwierza ;/ dosc mam tych postów ''prowo,prowo kurwa''

Gość do bojaboja
to jest jakaś paranoja on chciał z Tobą przeprowadzać poważna rozmowę w jej obecności?:O Nosz kurvaa mi się to w głowie nie mieści Laska ma tupet oj ma...

Gość marchewka z cukrem
tez przeczytalam wszystko ;) Twoj byly okazał sie słabym, marnym człowieczkiem. pokaz mu swoją postawą ze jest frajerem do kwadratu ;) przede wszystkim godność. :)

Gość Pau-Pau
Ja pierdziu, ciekawe ile jeszcze takich nas czyta, co się nie udzielają a jedynie obserwują :D

Gość wefwfwefwefef
zmien jutro zamki popros ole zeby rano chlopa przyslala

Gość Przeczytałam..
Tutaj wszyscy śmieli się z tego, że z Ewą przyjedzie, a on przyjechał :P bez komentarza!!! Ciekawe, co oni robią w tym samochodzie..

Gość marchewka z cukrem
ZABRAŁ WALIZY ?