Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Skonczonym debilem

zostawila mnie, boje sie o nia ze sobei cos zrobi... blagam o pomoc!!

Polecane posty

Gość Jestem Skonczonym debilem

Ja wiem jestem poj**an*y ale z ciekawosci zadalem pytanie na kefeterii czy ta dziewczyna jest ladna, a to moja dziewczyna jestem z nia 8 miesiecy znaczy bylem bo po tym mnie zostawila, bo wszyscy zaczeli na nia jechac wyzywac ja i upokarzac ktos stwierdzil ze to pyt, zalozyla sama ona zeby sie doawrtosciowac komentarzami a ona nawet o tym nie wiedziala dopiero jakas "zyczliwa" wys jej link na fotke do tego topiku ona sie zalamala bo ta dziewczyna stwierdzila ze wys link do wsyzstkich jej znajomych zeby narobic jej obciachu. a ona tego wstydu nie zniesie powiedziala;? zerwala ze mna nie odbiera tel... jak ona sobie cos zrobi... boze

Gość superbitch
hahaha, masz za swoje. teraz ta dziewczyna sie przez ciebie zabije! bo oceniania ci sie zachcialo, debilu :D ladne to teraz moze beda kwiatki na grobie!!! idz do niej i czolgaj sie u jej stop, blagaj o wybaczenie, niech cie zdzieli pasem. nie widze innego wyjscia :D

czytałam i widziałam jej zdj taka blondynka ?? wszyscy po niej jechali na jej miejscu jakbym zobaczyła takie komentarze jak ludzie powypisywali to też bym się załamała ;/

Gość cecil89
szkoda dziewczyny, przeciez na kafe siedzi wiekszosc wrednych i chamskich osob, ktore nawet sliczna nazwaliby najwiekszym pasztetem swiata.....szkoda, ze naruszyles w ten sposob jej prywatnosc, ale w koncu KAZDY mogl tutaj wstawic jej zdjecie, bo ona SAMA ma gdzies na necie profil ze swoimi zdjeciami, wiec jest to pewnego rodzaju ekshibicjonizm, powinna liczyc sie z takimi sytuacjami....a Ty glupi jestes, ze akurat tutaj pytasz, czy Twoja dziewczyna ejst ladna.....wez kup jej czekoladki i roze i pedem do niej i kajaj sie, widocznie dla niej, to bylo za wiele, ale moze ejszcze Ci sie uda.

Gość bo ty poryty jestes
zamiast się wyprzeć, że to nie ty, ze ktos sobie jaja robi, to teraz masz.

Ale co wy piszecie. Niech ją zostawi już w spokoju. Przeprosi i w ogóle, ale niech już jej nie męczy swoją osobą. Nie wiem jak można zrobić coś takiego swojej dziewczynie:/

Gość pusia_puszysta
No to jak masz takie ciśnienie to leć do niej i próbuj aż do skutku. Skoro zdajesz sobie sprawę że postąpiłeś źle nie masz wyjścia. Siedź pod drzwiami i czekaj. Wreszcie otworzy i wysłucha. Tylko czego? Bełkotu? Wyrazów skruchy? Czy nowej gadki o miłości? Taaaaakiej wielkiej jak z tąd do pekinu?