Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaaaaaaaaaaaas

Czy któraś z Was miała całkowicie bezbolesny i bezkrawy pierwszy stosunek?

Polecane posty

Gość Ewaaaaaaaaaaaas

Bo ja tak miałam. Niestety chłopak teraz podejrzewa mnie o to,że nie był moim pierwszym partnerem seksualnym i cholernie mi ciężko. Czy ktoś miał przypadek taki jak w temacie?

Gość kokosowy wyrób czekopodobny
czy bezkrwawy to nie pamietam, ale przy takiej ilosci promili jaka mialam we krwi, to byl bezbolesny ;)

Gość Cysio miszcz
Ja jestem prawiczkiem mam 18 lat nazywam się krzysiek

Gość moj byl bezbolesny
ale krwi bylo tyle ze kurcze myslalam ze okresu dostalam. Musialam potem prac koldre, i nawet materac... koszmar!

Gość Ewaaaaaaaaaaaas
czasami wolalabym zeby strasznie mnie bolalo i zeby bylo duzo krwi niz zeby wlasny chlopak o taka rzecz mnie podejrzewal:(

Gość aereareare
ja mialam moj pierwszy raz podczas okresu, wiec ciezko stwierdzic czy bezkrwawy... :D ale nic, a nnic mnie nie bolalo ;)

Gość a wiesz ze sie zdarza
ze przy pierwszym stosunku blona dziewicza sie nie przerywa - naogol gdy otwor w blonie jest dosyc duzy i gdy jest ona elastyczna. Poza tym jesli czlonek na maly obwod lub gdy stosunek byl plytki tez moze sie to zdarzyc. Na nastepnej wizycie u gina mozesz sie zapytac czy jeszcze masz blone czy nie.

Gość tak, moj byl bezkrwawy i
bezbolesny. wszystkie kolejne tez. na dobra sprawe ciagle moge byc dziewica :D:D:D

Gość gdyby moj chlopak osadzal
moje dziewictwo na podstawie krwi itp a nie tego co mowie to dawno bym go kopnela w dupe :P palant niedouczony - daj mu ksiazke i zaprowadz do gina niech sie doksztalci bo na seks to u niego zdecydowanie za wczesnie :P

Gość Ewaaaaaaaaaaaas
kopnę :)

Ja miałam i się cieszę, bo nic nam tego nie zepsuło :) Dopiero może za 3 razem poleciało trochę krwi i szczypało. Ale nie było strasznie