Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka 26

Czy odpisze na smsa ? a było to tak

Polecane posty

Gość Natalka 26
no i co Wy na to ??

Gość Natalka 26
tak naprawdę to ch... mnie obchodzi ten sprzęt kardio, chciam tylko zagdać

o kurcze, to fatycznie... Hm, to napisz moze cos w stylu : W kooońcu, teraz się relaksuje gdzieś tam i mam wyrzuty że daję tak duża przerwę sobie w cwieczeniach, ale od wrzęsnia planuję pracę na nowo wiesz cos w tym stylu i potem poczekaj.... Napisalam nieskladzie bo wiesz o co chodzi :)

Gość Natalka 26
słoneczna, naprawdę myślisz że to fanatastycznie ? :)) dzieki pocieszyłaś mnie :) ale w sumie to takie bezpłciowe te smsy wyszły a boje się pisać dalej, bo może mi już nie odpisze

Gość pastafarianka
ee, nei pisz już. spotkacie sie, i zobaczysz

Gość Natalka 26
do góry

Gość Natalka 26
świetnie :) napisałam z tymi pozdriowieniami :) poszło. teraz zobaczymy co bedzie dalej :P

Gość Natalka 26
jejku on jest taki słooooodkiiii, chciałabym, żebyśmy się umówili na randz-vous

Gość Natalka 26
na razie nic nie odpisał , ale wierze ze odpisze :))

Gość onaaaaooooo
ty jestes taka pusta czy tylko sie zgrywasz?

Gość słoneczna napisała że to
TO FAKTYCZNIE a nie że TO FANTASTYCZNIE :O faktycznie oschle...

Gość Natalka 26
faktycznie-fantastycznie hehe :) no tak teraz zauwyżyłam . jeszcze nic nie raczył odpisać. Na pewni nie ma dziewczyny, bo jak by miał to nie latał by za mną na siłce a nie sądze żeby był zakłamany.

Wiesz, ja dziś jak patrze na moich znajomych czasem to mnie skręca. Teraz wystarczy ze facet Ci pomoze, z Toba chwilkę porozmawia to juz wszyscy myślą że z Toba spał ;) Daletego pytam. To że facet z Tobą rozmawia to nie znaczy że na Ciebie leci ;) No, a kto wyszedl z inicjatywą numerów tel? Co znaczy, że się do Ciebie no wiesz?

Gość Natalka 26
no właśnie :) ciekawe czy odpisze. Wlaśnie nie moge go rozgryźć ze jak mnie widzi to jest taki słodki i wykazuje zainteresowanie, nawet nie myszę za dużo mówić bo sam mnie zagaduje a przez smsa tak zdawkowo.

Wiesz, ja dziś jak patrze na moich znajomych czasem to mnie skręca. Teraz wystarczy ze facet Ci pomoze, z Toba chwilkę porozmawia to juz wszyscy myślą że z Toba spał ;) Daletego pytam. To że facet z Tobą rozmawia to nie znaczy że na Ciebie leci ;) No, a kto wyszedl z inicjatywą numerów tel? Co znaczy, że się do Ciebie no wiesz?

Gość Natalka 26
on wyszedł z propozycją wymiany nr i od razu chciał sie umówić. nie rozumiem Twojego ostatniego pytania ? :)

Gość Natalka 26
no kurde nic nie odpisuje!!!! :P

Moze chlopak jest niesmialy, albo zmienil telefon i nie skopiowal numerow i nie wie, że Ty to Ty?

Gość Natalka 26
podpisałam się swoim imieniem, a nie jest tak często spotykane ..

Hm, nie odpisuje to jeszcze nic nie znaczy. Nie wszyscy chodzą z telefonem przy tyłku ;) Wg. mnie powinien odpisac max, jutro jak nie odpisze to traktuje Cię jak koleżankę :) A chodziło o to w jaki sposób wykazuje zainteresowanie :) O czy mrozmawiacie:) Bo jA NA SILOWNI WIDZIALAM NIE JEDNO. dZIEWCZYNY WYMOWANE, Z WYSTAWIONA DUPA CHODZĄ PO BIEŻNIE A POTEM PYTAJĄ CZY MOZESZ MI POMÓC, JAK CZĘSTO TU PRZYCHODZISZ. WYGLADAJA JAK DESPERATKI CHWYTAJACE SIE OSTATNIE KOŁA ;)

Hm, nie odpisuje to jeszcze nic nie znaczy. Nie wszyscy chodzą z telefonem przy tyłku ;) Wg. mnie powinien odpisac max, jutro jak nie odpisze to traktuje Cię jak koleżankę :) A chodziło o to w jaki sposób wykazuje zainteresowanie :) O czy mrozmawiacie:) Bo jA NA SILOWNI WIDZIALAM NIE JEDNO. dZIEWCZYNY WYMOWANE, Z WYSTAWIONA DUPA CHODZĄ PO BIEŻNIE A POTEM PYTAJĄ CZY MOZESZ MI POMÓC, JAK CZĘSTO TU PRZYCHODZISZ. WYGLADAJA JAK DESPERATKI CHWYTAJACE SIE OSTATNIE KOŁA ;)

Gość Natalka 26
aha rozumiem :) No rozmawiamy głównie o sporcie, o treningach itp. Wydaję mi się, że nie traktuje mnie jako za przeproszeniem d..py , tylko jako fajną koleżankę, z którą lubi rozmawiać i która mu się podoba nie tylko pod względem fizycznym. tak myśle. może rzeczywiście on nie skojarzył kto do niego pisze skoro tak zdawko odpisał. no cóż czekamy dalej. jak sie dzis juz nie odezwie to a odezwie sie jutro to napiszę Ci :) Dzięki, że zechciałaś ze mną pogadać słoneczna