Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszze nie omijajcie mnie,,

dajcie jakies riposty jak malolaty mnie zaczepiaja..jestem beznadziejna:O:O

Polecane posty

mma19 lat a nie umiem sie obronic przed zaczepkami malolatow ide sobie a oni cos w stylu ze lubie tanczyc na roze o i dzie twoja dziewczyna bierz sie za nia kiedy jajestem porzadna i wogole nie umiem sie bronic masakra jakas ja pierdole nic tylkko siedziec w domu i nie wychodzic do tych debili albo jak mi kiedys jakas gowniara powiedziala masz ryj jak kombinerki..powiedziala tak bo nie dalam jej papierosa..odp jej ze ona ma jak kon..tto jedyna tak a hmm wygrana bojka slowna

"masz ryj jak kombinerki"??? Pierwsze slyszę :D "kiedy jajestem porzadna i wogole" - nie sądzę, porządna dziewczyna by się czymś takim nie przejmowala, nie zniżalaby się do ich poziomu, nie przeklinalaby, nie palilaby papierosów. Masz jakiś przyjaciól czy nikt Cię tam nie lubi?

moze3 i tak ale chociaz cos z sensem odpowiedzialam a ona juz nic tylko poszla sobie.. wogole jak sie denerwije to nie umiem myslec tylko od razu chce sie gdzies przed wszystkimi achowac:O

Gość wątpię że oni docenią
finezję w wypowiedzi. Raczej będą dumni jak pawie, że zareagowałaś - zwrociłaś na nich uwagę. Lepiej się nie odzwyać, najwyżej zrób jakąś "lekceważącą minę".

tak mam znajomych i jakos nie narzekam tylko ze gowniarze tak sie zachowuja jak im sie nie da papierosa nie kupi piwa..nie wiem co oni spobie mysla ze im sie to nalezy? jestem z natury spokojna i bardzo sie przejmuje wszystkim musze cos z tym zrobic ale nie umiemn no..

dziewczyno czym ty sie przejmujesz jakimiś gówniarzami? Nie masz większych problemów? Musisz chyba dojrzeć jeszcze bo takie podejście jest infantylne. Jak będziesz się przejmować każdym czlowiekiem na świecie co do Ciebie mówi zlego to sobie w życiu nie poradzisz. Najlepszą obroną jest zlewka ;)

Gość NianiaNiunia
Ja odpowiedzialabym na wszystko "aha" z mina nie wyrazajaca zadnych uczuc. Mozna tez powiedziec, ze taki tekst byl rok temu modny, zeby sie bardziej wysilila, bo po tobie to splywa i robi z siebie idiotke i prostaczke.

przejmuje sie bo nie umiem inaczej ale weicie ze jakos mi lepiej jak mi tak napisaliscie z tym zlekceewazeniem tylko glupio mi yak ide ze znajjomymi onic cos do mnie wyzywaja koledzy ich gasza a ja jak ciamajda nic ani me ani be tak jest to dla mnie problem bo nic im nie zrobilam a oni mnie zaczepiaja...

Gość NianiaNiunia
Moze naslij kogos na te gownazerie - gdy siedza po 22-giej pod blokiem, mozna zadzwonic na policje. Dzieciaki maja z ciebie polewke. Trzeba to ukrocic, bo kiedys bedziesz szla z facetem pod reke po randce i ci wstydu narobia.

Gość ,.,.,
te lala, uważasz, ze masz klase? (pytam o Twoje zdanie) to się nie zniżaj do poziomu góffna. To właśnie ma tak być, że nie Ty a Twoi koledzy ich gaszą :) Niby w obronie pań. T woja rola kończy się na pogardliwym spojrzeniu/wzniesieniu oczu. Pomyśl sobie "Boże, co za żałosne smarki" i olej to. Nie masz ważniejszych problemów? Co Ty, masz piętnaście lat żeby wyzywać się na gówniarskie teksty?

Gość ,.,.,
A właśnie, wyzywanie może skończyć się w najgorszym wypadku tym, że żeńska częśc góffniarzy w większym gronie by "zakozaczyć" postanowi Cię trochę poszturchać gdy będziesz szła sama, ponieważ pomyśli, że jesteś jak one. Pff ...

Nie martw sie...ja mam 27 lat, ostatnio szlam z mezem i podchodzi do nas 10 latek, myslelismy ze poprosi o pieniadze, a on " laska moge zadzwonić do Ciebie" heheh

Gość W kształcie serduszka
Jak im odpowiesz , to tylko ich sprowokujesz i już Ci spokoju nie dadzą . Proponuję nie robić z siebie idiotki , być mądrzejsza i ignorować . Oni chcą , żeby Cię to ruszyło . Nie daj im satysfakcji 🖐️

Gość ,.,.,
To nic, przez jakiś czas często przechodziłam przez najbardziej menelską dzielnię mojego miasta i opluwające mnie 9 latki (na oko) to norma 🖐️ (a jak trudno takiego gnoja kopnąć w doope - małe to i szybkie), a słownictwo takie, że nawet mi, starej babie nie chciało się wierzyć, że taike kombinacje obelżywych słów istnieją... No i sępienie papierosów przez gnoja sięgającego mi może do pasa :D Cóż dzieciaki mają robić jak wychowała je ulica, bo starzy caly dzień chleją albo napierniczają się po ryjach?

Gość nie przejmuj się małolatami
ktoby ich słuchał, zaczepiają Cię by się popisać przed rówieśnikami....żenada udawaj że nei słyszysz i tyle przejmujesz się bo myślisz zę jak nie odpowiesz to tracisz szacunek....jest wręcz przeciwnie w ogóle nie musisz ich dostrzegać bo to dzieciaki