Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniabra

do osob ktore rzucily palenie

Polecane posty

Gość aniabra

Czy faktycznie gdy rzucaliscie czuliscie niepokoj, rozdraznienie i tego typu obawy? Co dokladnie sie z wami dzialo? Jak dlugo i w jakim natezeniu? Ile i jak dlugo paliliscie?

Gość tak srednio bo będzie się zlew
chec zapalenia, moze rozdraznienie. nic wiecej, bo od razu zalozylam i wiedzialam, ze to ostatecznie rzucenie palenia

Gość aniabra
czy to prawda ze nie da sie spac? czy to jakies glupoty wymyslone przez producenta nikqitinu itd

Ja rzucałem. Nie paliłem tydzień. Z początku to mnie tak nosił, miałem ochotę zapalić a nie miałem co i nie wiedziałem co ze sobą robić, potem w miarę upływu czasu było coraz gorzej, byłem drażliwy, wystąpił u mnie zespół napięcia przedmiesiączkowego, aż w końcu zacząłem walić głową w ścianę...

A tak na poważnie, to palę od 3 lat, odstawiłem na miesiąc, przez pierwsze dwa, trzy dni chciało mi się palić a potem zupełnie nic się nie działo jakbym nie palił. A zacząłem palić z powrotem bo lubię.

rzuciłam z dnia na dzień tak jak mój mąż nic nam nie było

producenci tych szajsów wymyślają bzdety, żeby tylko klientów ściągnąć :O nie wkręcaj sobie, mów sobie że nie palisz już i do widzenia. zespół odstawienny może ze dwa dni, trzy jest.

Gość to prawda, większość to
bzdury mające nakręcić popyt na drogie i rewolucyjne metody na rzucenie palenie. W dużej mierze problemem jest przyzwyczajenie i odruch. Dobrze znaleźć sobie coś zastępczego, np. guma do żucia, pestki słonecznika, żelowy cycek do ściskania - zajmujesz czymś dłonie i zapominasz.

a zelowe fiutki do ssania są? :classic_cool:

Gość łysy chipis
trzeba mieć silną wolę i palić. a nie być slabym jak gałąż u faceta

Gość aniabra
no tak, bo sie czyta ze zespol odstawienny, gdzie czlowiek sie trzesie przez 3 tygodnie ....troche to przeraza ale wlasnie nie wiem czy to nie firmy nakrecaja to, zeby ludzie kupowali niklitiny bojac sie objawow a tak naprawde moze faktycznie momentami ma sie ochote zapalic, w sytuacjach gdzie sie palilo ale czy to faktycznie jest tak ze sie usiedziec nie da jak czlowiek sie tego naczyta to faktycznie to czuje bo se to wmawia i oczekuje...jak z ulotkami lekow

Gość aniabra
helllo

Gość ikoplo
faktycznie jak sie nastawiasz na te wszystkie objawy to je se wytworzysz

Gość alliska
a ja bylam rozdrażniona że hej,ale byłam w ciąży i musiałam rzucić, płaczliwa byłam i nadpobudliwa, ale to też pewnie hormony

Gość ladaco
ja jakoś nie mogę rzucić palenia papierosów

Gość aniabra
ja jak mam co robic, to w ogole nie pamietam o papierosach, dopiero jak nic sie nie dzieje, ide gdzies ulica....nachodzi mnie mysm "a moze kupie se papierosy" czy faktycznie niepokoj jest nie do zniesienia? w dzien w nocy? czy dopiero jak go oczekujecie? i sie na nim koncentrujecie? na ile to jest fizyczny glod a na ile brak nawyku siedzacy w psychice i poczucie ze "czegos nie moge"?

Gość mnogi
mi sie wydaje ze wiekszosc jest w twojej glowie